puberkamer_vinyl_decokay_design20200218105644.webp

Puberdomein, op de vloer

Als het op de vloer aankomt, hou het dan vooral praktisch. Hoogpolig tapijt op jouw puberkamer? Geen succes! Omgevallen mokken warme chocomel, modderschoenen en make-up vlekken. Dagelijkse routine voor een puber vloer.

Er komt een moment dat je puber zijn kinderkamer of tienerkamer is ontgroeid. Zo ergens aan het begin van de puberteit ontstaat toch vaak de behoefte bij je kind om zich vaker terug te trekken in zijn eigen fijne puber domein. En de tijd dat jij lekker mag bepalen hoe dat hol eruit komt te zien, is dan ook voorbij. Je kind heeft daar zo zijn eigen ideeën over. Geweldig! Laat maar lekker meedenken en doen.

De puberkamer moet tegen een stootje kunnen en de vloer moet makkelijk te reinigen zijn. Denk daarom vooral aan een harde vloer, zoals laminaat, pvc of vinyl. Lekker makkelijk, schoon en sterk. En verkrijgbaar in zoveel kleuren en uitvoeringen. Dat past vast bij de wensen van jouw puber. 

En wil je een warme uitstraling van de vloer? Je kunt met vloerkleden alle kanten op. Laat een tapijt maken van jouw favoriete vloerbedekking of varieer met een zomer of een winterkleed. Zo creëer je twee keer per jaar een ander uiterlijk op de vloer van het puber domein. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay