vriesco_bytzum_natural20210421175428.webp

Welke raambekleding bij betonlook

Je hebt een stoere betonlook vloer, maar nu wil je nog passende raambekleding. Er is veel keus: gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën? De raambekleding die jij kiest, maakt of breekt je interieur.

Bij een romantische woonstijl denk je vast niet gauw aan een betonlook vloer. Maar zelfs met de juiste combinaties met zachte materialen, kan dat heel goed! Denk eens aan de combinatie van een betonlook vloer (of muur, dat kan natuurlijk ook) met oudroze velvet overgordijnen!

Betonlook is een perfecte match met natuurlijke materialen. De raambekleding die je kiest naast die gave muur met betonlook, kan dus heel goed van hout zijn. En je voelt het al aankomen: dan denk je natuurlijk meteen aan houten jaloezieën! Kies voor zwarte houten jaloezieën bij betonlook in een industrieel, Scandinavisch interieur. Wil je een romantischer of meer basic gevoel, dan is een houtkleurige jaloezie een mooie oplossing.

Linnen is een natuurlijk materiaal en matcht ook bij een stoere betonlook vloer of muur. Kies je voor een wit linnen rolgordijn? Dan creëer je een lichte ruimte met een zacht accent. Dat past perfect bij een minimalistische woonstijl.

Is jouw woonstijl meer boho en heb je betonlook op de vloer of de muur? Kies voor inbetweens in felle kleuren. Heb jij een retro woonstijl? Ga dan voor basic overgordijnen in een effen, donkere kleur in combinatie met betonlook vloeren of muren. Wat kies je bij jouw interieurstijl?

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay