houten_jaloezieen_decokay_design20201208152905.webp

Reinigbare raambekleding voor de keuken

De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.

Staat die mooie keuken te stralen in je huis, maar kun je geen knoop doorhakken over wat je voor het raam hangt? Juist met raambekleding kun je van je keuken een harmonieus geheel maken met de rest van de woning. Ga daarom na wat zowel de sfeer als de functie van de raambekleding in je keuken moet zijn. 

Tijdens het koken komt vochtige lucht vrij en valt vuil neer. Raambekleding die makkelijk te reinigen en vochtbestendig is, verdient dus de voorkeur. Jaloezieën zijn daarvoor ideaal. In een houten of bamboe uitvoering voegen ze bovendien warmte toe en passen goed bij een houten vloer. Vind je het essentieel dat het daglicht goed verduisterd kan worden? Denk dan eens aan een verduisterend rol- of vouwgordijn. Of ben je op zoek naar een natuurlijke uitstraling met zachte materialen? Wat dacht je van linnen(look) vouwgordijnen!

Eigenlijk zijn alle gemakkelijk bedienbare en weinig ruimte innemende raambekleding zoals plissés, dupligordijnen, rol- en vouwgordijnen en jaloezieën ideaal voor de keuken. Ze hangen niet in de weg en je filtert het licht zoals jij dat wilt. Je kunt ze krijgen in zeer veel kleuren en patronen die je mooi kunt afstemmen op de andere raambekleding in je huis. En op je woonstijl! Hangen in de woonkamer kamerhoge gevoerde linnen gordijnen, dan past daar in de keuken een vouwgordijn van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleurtint perfect bij!

Tip: Check of de stof vuilafstotend is, want dat is voor de keuken wel zo handig. Neem je jaloezieën, dan is het voordeel dat die sowieso gemakkelijk te reinigen zijn met een licht vochtige doek. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay