pvc_houtlook_decokay_design20200813152647.webp

Pvc vloer met houtlook

Brede planken, smalle planken, grote knoesten, kleine knoesten, met natuurgetrouwe V-groef, of strak aansluitend… Essenhout, beuken, eiken, acacia, kersen… Hoe ziet jouw houtlook pvc vloer eruit?

Het allermooiste van een pvc vloer in houtlook, is dat er geen boom voor gekapt hoeft te worden. De betere pvc vloeren worden namelijk voor het grootste deel gemaakt van gerecyclede materialen en materialen zoals geluiddempend kurk voor de ondergrond.

Het legt bovendien gemakkelijk en is een stuk voordeliger dan echt hout - hoewel het daar tegenwoordig bijna niet meer van te onderscheiden is. Met dank aan innovatie kun je dus je met een gerust hart gaan voor jouw ‘hardhouten’ droomvloer. 

Heb jij altijd gedroomd van zo’n stoere scheepsvloer in geleefd eiken? Of raak je altijd in vervoering op skivakantie van die chalet-achtige roodbruine kersenhouten vloeren? Met pvc is alles mogelijk. Van rustige jatoba of guatambu nerf, tot het meer expressieve iepenhout of notenhout. 

En als je de kleur en houtsoort eenmaal weet, ben je er nog niet... Een belangrijke factor in de uitstraling van jouw houtlook vloer, is hoe breed de planken zijn die je kiest. Brede planken geven de ruimte een robuuster karakter dan smalle plankdelen. Smalle planken kunnen daarentegen weer perfect een gevoel van ruimtelijkheid of speelsheid creëren. 

Zie je het voor je? Een whitewash smalle plankenvloer, die in de lengterichting gelegd wordt richting de openslaande deuren naar de tuin…

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay