houten_jaloezie_luxaflex20200901102425.webp

Opvallende raamdecoratie als eyecatcher

Maak van je ramen niet alleen dingen om door naar buiten te kijken maar geef ze charme en aantrekkingskracht door de juiste raambekleding. De echte blikvanger heb je dan wanneer de gordijnen dicht zijn.

Zowel met harde als met zachte raambekleding is een mooi statement te maken.

Heb je grote raampartijen, dan zijn kamerhoge houten jaloezieën perfect om je huis een natuurlijke uitstraling te geven en er een prachtige blikvanger van te maken. Dat hoef je niet te beperken tot de woonkamer. Want ook jaloezieën in hout(look) of van bamboe over het gehele raam in je badkamer zijn een statement piece.

Denk ook eens aan contrasten, zoals zwarte shutters in een witte of naturel kleurige keuken. En wil je er wel wat kleur in brengen, dan zijn er ook jaloezieen in aparte tinten zoals blauw, rood en geel. Wanneer zo’n kleur dan weer terugkomt in je vloerkleed, sierkussens of accessoires wordt het een eenheid. 

In een rustig interieur kun je met lange, felgekleurde gordijnen het verschil maken. Ook met prints op gordijnen trek je de aandacht, zoals een wit rolgordijn met een prachtige bloemenprint in het midden. Of een duorolgordijn met tegengestelde kleuren. Varieer in materiaal, kleur en patroon of print en kies jouw meesterwerk.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay