a_house_of_happiness___homers_okergeel20210414113504.webp

Natuurlijke kleuren raamdecoratie

Aardse kleuren zijn niet meer weg te denken uit de interieurtrends, maar het kan even slikken zijn om modderkleurige gordijnen op te hangen. Toch kun je met deze aardse kleuren zorgen voor gezelligheid en warmte in huis. Hoe ga je voor sfeer en kleur, en houd je de balans in alle kleuren in je natuurlijke interieur?

Houd je ook zo van aardetinten? De rust die ze uitstralen en de uitgebreide mogelijkheden om te combineren, maken deze kleuren ideaal voor in huis. Wil je deze trend voortzetten in je raamdecoratie?

Kies je bijvoorbeeld zandkleurige vouwgordijnen, dan creëer je direct een rustgevend en licht effect die helemaal past bij de natuurlijke, aardse trend.
Liever donkere raamdecoratie? Ga dan voor donkerbruine jaloezie of een donkergroen gordijn voor een rijk, luxe effect.
Houd de rest van je interieur dan rustig en licht, zodat de gordijnen echte eyecatchers worden. Ga je voor contrast en heb je juist donkere, warme kleuren in je interieur, kies dan voor de lichtere, naturelle kleuren zoals leem voor een rustig en gebalanceerd effect met contrast waar je naar kunt blijven kijken.

Wil je met je raamdecoratie accenten leggen, en die toch helemaal laten passen bij de rest van je interieur? Kies dan voor een opvallende kleur, in een natuurlijke tint. Oranje, oker of zeeblauw passen perfect bij de natuurlijke trend, net als rood, groen en grijs. Kies je voor een grafische print, patroon of plantenprint, dan creëer je een bijzonder en groots effect. Dus pak uit met die aardse kleuren, en breng je interieur tot leven.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay