raamdecoratie_voor_grote_raampartijen20200709132833.webp

Raambekleding bij een industriële woonstijl

Grote raampartijen kenmerken de New Yorkse lofts. Om deze nog mooier uit te laten komen hang je er kamerhoge luchtige gordijnen voor, liefst in katoen of linnen, in een natuurlijke tint. Sober en chique.

Raambekleding kan in een loft stijl breed worden ingezet. Want behalve voor raampartijen, kun je (transparante) gordijnen ook heel goed gebruiken als roomdivider. Een loft is namelijk een woonruimte die uit één geheel bestaat. Met een voile in zwart, wit of olijfgroen bijvoorbeeld of licht doorschijnende witte paneelgordijnen van plafond tot vloer, tover je een knus hoekje in die grote ruimte. 

Is je woning gezegend met grote hoge ramen, dan accentueer je die met lange lichte gordijnen. Mooi om dezelfde tint aan te houden als de wand, zodat de ramen en de buitenwereld daarachter, nog meer opvallen. Zwart houten jaloezieën geven je interieur een stoer en industrieel karakter, evenals shutters in wit of zwart. En ook strakke plissés zijn goed in te passen in een dergelijke woonstijl. En zwarte kozijnen tot aan het plafond zijn natuurlijk gave eyecatchers in jouw loft!

Natuurlijke, onbewerkte materialen zijn kenmerkend voor een loft, en dat geldt dus ook voor de raambekleding. Denk daarom aan natuurlijk (ogende) stof zoals linnen en katoen en aan metaal en hout in zo neutraal mogelijke kleuren.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay