gordijnen_toppoint_verduisterend20200819161015.webp

Neutrale raamdecoratie voor eenheid in huis

Waar word jij rustig van? Kijkend naar een blauwe lucht vanaf je loungeset in de tuin, of juist in huis met de luiken gesloten om in stilte te mediteren? Met de juiste raambekleding ontstaat de perfecte sfeer voor die fijne me-time momenten zonder overbodige prikkels. 

Zonlicht is fijn en een wandelingetje in de zon doet vaak al wonderen voor het opladen van je innerlijke batterij. Toch kan zonlicht ook een verstorend effect hebben. Denk aan te felle stralen die net op je snufferd schijnen als je onder de regendouche staat te scrubben en soppen. Of wanneer je slaapkamer te veel is opgewarmd door zonlicht en je er niet meer aangenaam kunt slapen.

Ook als je een speciaal hoekje op zolder hebt ingericht om je meditatie, yoga of andere ontspanningsoefeningen te doen, wil je niet gehinderd worden door te felle zon en zweterige temperaturen. Met de juiste raambekleding voorkom je dat het te warm of juist te koud wordt en kun je binnenkomend zonlicht filteren of geheel blinderen.

Shutters, jaloezieën, rolgordijnen, plissés, dupligordijnen, paneelgordijnen of lange gordijnen van katoen of linnen(look) zijn allemaal goede opties om ruimtes in huis op een neutrale en efficiënte manier te beschermen tegen zonlicht. Neem een lichte effen kleur, afgestemd op de wand, voor het meest rustige resultaat. Zo kun je optimaal genieten en heerlijk tot rust komen.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay