silhouette_shades_luxaflex_lichtgrijs20201215164727.webp

Raambekleding trends met kleur en elektrische bediening

De nieuwste kleurentrends bieden voor elke smaak wat wils. Van natuurlijke tinten tot pastels, groen, donkerblauw, grijs en zwart. Daar kun je met je raambekleding natuurlijk niet in achterblijven.  En wist je dat je je raambekleding ook 'smart' kunt kopen?

Uit de kleurentrends komen onder meer de zachte, neutrale en natuurlijke tinten duidelijk naar voren. Dat zie je terug in raambekleding. Trendy zijn lange gordijnen van natuurlijke materialen in grijze, pastel, aarde- en neutrale kleuren. Het mag best semi-transparant of lichtdoorlatend zijn, want in de donkere dagen hunkeren we wel naar wat licht.
 
Anderzijds zijn donkerblauw, zwart en goud helemaal van nu. De luxe, uitgesproken tegenhangers van de lichtere trend dus. Die trendkleuren zijn prachtig te combineren met velours gordijnen maar bijvoorbeeld ook met houten jaloezieën in een donkere tint. Bijkomend voordeel is dat die lekker dikke, velours gordijnen bijdragen aan de duurzaamheid. Je houdt er de kou immers mee buiten de deur. 

Slimme raambekleding is nog zo’n fijne trend. Het bestond al en we gaan de op afstand en via je smartphone of stem bedienbare raamdecoratie nu nog vaker zien. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay