winter_interieur_pure__original20201104151628.webp

Chalet gevoel in je interieur creëren

Het wordt kouder, dan heb je vaak zin om het binnen gezellig winters aan te kleden. Zo waan je je in je eigen wintersportchalet. Zet jij vast de chocomel klaar? Dan geven wij jou wat tips om die winterse sfeer in huis te creëren.

Een tipje van de sluier: moeilijk is het niet! Een paar kleine aanpassingen en jouw huis is winterklaar. Het mag binnen natuurlijk niet koud zijn, dus het is ook belangrijk of je woning voldoende geïsoleerd. Voor extra sfeer kun je natuurlijk ook eens kijken of een pelletkachel of een elektrische haard voor jou een optie zijn.

Leef je uit met kussens! De bank mag er lekker vol mee liggen. Om de echte chaletstijl thuis te creëren kies je voor donkere kleuren als bruin en bordeauxrood. Ook wollen kussens en plaids op de bank laten je die ultieme winterse sfeer voelen in huis. Voeg ook een schapenvachtje aan de woonkamer toe om je helemaal thuis te voelen in jouw eigen wintersportchalet. Zo kom je de donkere winteravonden wel door.

De chaletstijl staat bekend om het gebruik van heel veel hout. Dus dat mag ook zeker niet ontbreken. Kies voor houten meubels, accessoires van hout, maar ook houten wanddecoratie. Voeg ook andere natuurlijke materialen toe in het interieur voor een beetje afwisseling. Niet alleen schapenvachtjes, maar ook leer en steen doen het goed voor een winterse en wat robuustere sfeer. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay