decokay_design_visgraat20200221131608.webp

Huisdierproofhuis, op de vloer

Bij een huisdierproof huis hoort een praktische vloer en gemakkelijk reinigbare wanden en gordijnen. Tenzij je liever angstvallig met een dweil rondloopt in plaats van lekker buiten in het bos met je hond.

Huisdieren en haren zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, op die ene naakte kat na dan. Ga daarom voor een vloer die gemakkelijk is in onderhoud. Pvc, laminaat, vinyl, gietvloer of een keramische tegel. En wie weet wordt je kat van een pvc vloer in visgraatmotief net zo blij als jij. 

Wanneer je hond enthousiast thuiskomt na een zwempartij in de vieze sloot en zich lekker uitschudt in je hal, ben je blij dat je afwasbare verf op de wanden hebt. Dergelijke verf is verkrijgbaar van gerenommeerde merken zodat je echt kwaliteitsspul op je muur hebt. Hupsakee even schrobben en de modderspetters en kwijlresten zijn verdwenen, zonder dat er glanzende plekken voor in de plaats komen!

Heb je overigens met de raambekleding rekening gehouden met je dieren? Katten zijn speels en bijvoorbeeld dol op loshangende touwtjes. Kies daarom voor koordloze rolgordijnen of dupligordijnen bijvoorbeeld. Die gaan omhoog en omlaag door ze op te tillen. Elektrisch bedienbare raambekleding is ook een mogelijkheid. En met houten jaloezieën of shutters voorkom je dat je gordijn voor krabpaal wordt aangezien. Vanuit dat oogpunt is de trapbekleding ook nog iets om op te letten. Liever geen tapijt dus, maar denk eens aan vinyl voor een verrassend en praktisch resultaat. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay