pipstudio_eijffinger_roze20200318170910.webp

Voorjaarsklaar, op de muur

Het is voorjaar! Is dit ook jouw favoriete seizoen? Waar de zomer vaak te heet is om echte klussen aan je huis te doen, kan dat nu bij uitstek. Een vrij weekend kun je zo mooi besteden aan wat klusjes aan je huis om het zomer klaar te maken. 

Natuurlijk kun je behang en verf online bestellen, dat is snel en makkelijk, maar niets is zo fijn als een menselijk advies bij een vertrouwde winkel. Iemand die lekker met je meedenkt en je vooral wijst op de dingen waar je zelf niet aan gedacht hebt. 

Jouw slaapkamer als chique boudoir
Wil je je slaapkamer omtoveren tot een ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen? Een fijne kamer waar je je kunt terugtrekken met een kop thee en een fijn boek. Dan verdient jouw slaapkamer wel wat aandacht! En als je dan toch naar de winkel gaat, neem dan ter inspiratie wat foto’s van hoe je slaapkamer nu is, mee. 

Wat wordt het?
Geef je slaapkamer eens een totaal andere sfeer met bijvoorbeeld een plafond geschilderd in dezelfde kleur als de muur. Durf je het aan? Doe eens gek en kies bijvoorbeeld een indrukwekkende donker grijze kleur. Combineer deze dan eens met een mooie lichte tint, zoals een vergrijsde licht groene kleur. Met wat mooie accessoires maak je het plaatje compleet, een nieuwe dekbedhoes, wat mooie kussentjes en een frisse plant. Want groen doet het altijd goed op je slaapkamer! 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay