toppoint_verduisterende_gordijnen20200319143339.webp

Voorjaarsklaar, voor het raam

Nu de dagen weer langer en lichter worden, vraagt ons bioritme om verduisterende gordijnen in de slaapkamer, zodat je niet ongewenst gewekt wordt door de zonnestralen. 

Gordijnen zijn meestal een wat grotere investering, je koopt ze echt voor een aantal jaar, dus als het tijd wordt om nieuwe aan te schaffen, denk er dan goed over na wat je wil en waar je de komende jaren blij van wordt. Om een voorbeeld te geven, als je graag in een hele donkere kamer slaapt, zijn gordijnen voorzien van zeilringen niet heel praktisch. Door die gaten komt toch best veel licht.

Ga je voor donker, neem dan een verduisterende stof of een gordijn met een verduisterende voering. Ook de manier van bevestigen is belangrijk. Want de ene manier laat meer licht door dan de andere.

Met nieuwe gordijnen maak je een start om de rest van je kamer aan te pakken. Met warme kleuren, luxe stoffen en mooie materialen, ademt je slaapkamer in een handomdraai de sfeer uit van een boetiekhotel. Creëer je eigen favoriete ruimte door een gedurfde combinatie te maken. Met bijvoorbeeld een mooie donkergrijs op de muur afgezet tegen een subtiele groentint voor de andere muur, of behang de wand met een uitdagend patroon of bijzondere print. Doe het gewoon! 

Maak van jouw slaapkamer een boudoir in de stijl die je ook terugziet in de boetiekhotels van tegenwoordig. Mooie stoffen, warme kleuren en een combinatie van spannende patronen. Dat patroon kun je ook zoeken in details van een vloerkleed of dekbedhoes, zodat je ook makkelijk kunt variëren. 
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay