desso_vloerkleed_bij_decokay20200408164457.webp

Karpet op maat bij Decokay

Een kleed op de vloer maakt elke kamer af en geeft warmte. Bovendien verbind je er losse elementen mee.

Geef je interieur een finishing touch

Bezoek onze winkel voor het perfecte karpet en persoonlijk advies

MAAK VANDAAG EEN AFSPRAAK

Wanneer je ‘harde’ vloeren in huis hebt, zoals PVC, laminaat, tegels, parket, dan is een karpet (een vloerkleed) onontbeerlijk. Karpet heeft oneindig veel voordelen, waarvan de grootste uiteraard is dat je het eenvoudig kunt combineren met je bestaande vloer, en daarmee dus kunt wisselen van stijl wanneer jij dat wilt. Vandaag een rood kleed, morgen een frisse andere stijl met een leuk patroon.

Maar dat is niet het enige voordeel van een vloerkleed. Je verbindt er ook losse elementen mee. Dat wil zeggen dat een vloerkleed in de zithoek, de bank en de eromheen staande stoelen en tafel verbindt. Datzelfde geldt voor de eethoek, maar ook voor de werkplek. Een kleed kan dan ook echt zorgen voor gezellige ‘hoekjes’ in één ruimte.

Karpet is, door zijn zachte wollige aard, uiteraard ook aangenaam aan de voeten. Dat zorgt er ook voor dat het geluid dempt en isoleert.

Je kunt natuurlijk gaan kijken welke vloerkleden je mooi vindt. Het nadeel daarvan is echter dat je gebonden bent aan het standaard aanbod - en de standaard maten. Maar als je iets unieks wilt - dat qua maat goed past, kun je beter van tapijt een kleed op maat laten maken, in precies jouw smaak en afwerking.

 

Deel dit artikel

Vragen over het ideale karpet?

Laat ons je helpen bij het vinden van het perfecte vloerkleed

STEL JE VRAAG NU

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay