pure__original_licetto20201208151519.webp

Muurverf die je kunt schoonmaken voor de keuken

Uitgekeken op je keuken maar zit een nieuwe er niet in? Verander de (achter)wand! Je geeft je keuken er een fikse opfrisser mee. Bovendien lijkt het alsof je een compleet andere keuken hebt.

Wist je dat de achterwand van je keuken erg bepalend kan zijn voor de uitstraling van het geheel? Trek je het keukenblad door in de achterwand of spatwand, dan creëer je een rustige look. Maar kies je voor iets anders, dan springt het meer in het oog. Een verandering van achterwand kan dus zorgen voor een nieuwe kijk op de keuken.

Kies je één soort achterwand of mix je structuren en kleuren? Het kan allemaal. Toch is het wel goed vooraf te bedenken of iets functioneel en praktisch is. Want een spatwand moet immers tegen vet en water bestand zijn. Je kunt aan de slag gaan met tegeltjes. De trendy retro metrotegels in kleur naar wens, hexagon tegels of misschien wel traditionele Portugese of Spaanse tegels met motief. 

Verven van de wanden kan echter ook. Het is een redelijk eenvoudige en doeltreffende manier om de muren van je keuken swung te geven. Gebruik hiervoor dan wel goede schrobvaste muurverf die gemakkelijk schoon te maken is.  

Geef je wanden diepte door er (houten) planken op te bevestigen. Het is tevens een uitgelezen plek om je mooiste accessoires en kookspullen op te zetten. Of maak een originele collage op je muur met pareltjes van borden in diverse formaten. Bijvoorbeeld in dezelfde kleurstelling als de wand, om het rustig en toch verrassend te houden. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay