romantisch_badkamer_horizontale_jaloezie20200703160531.webp

Romantisch interieur met haar stijlelementen

Houd jij ook zo van een romantische film? Met een goed verhaal, dat zich afspeelt in een prachtige omgeving met personages die spannend, lief en natuurlijk oogverblindend knap zijn? In een goed boek of film is alles perfect op elkaar afgestemd, om samen het ideale decor te vormen. Kan jouw interieur ook wel wat harmonie gebruiken, met een vleugje romantiek hier en daar? Dat kan!

Net als in een film, begint het met het decor waar het verhaal zich afspeelt. Alles ziet er prachtig uit en lijkt helemaal op elkaar afgestemd. Een verlaten strand tijdens een zonovergoten dag, die zachtroze gloed die de zon meebrengt bij het ondergaan, een fris gemaaid grasveld dat je bijna kunt ruiken. Alsof je de sfeer als het ware kunt vastpakken. Dat gevoel kun je meenemen naar je interieur. Kies voor zachte kleuren die bij dat gevoel passen zoals, pasteltinten, maar ook aardse- of juist vergrijsde tinten om je interieur net dat beetje durf te geven.

In de film gaat het natuurlijk om de personages. Die zijn stoer, lief, zacht of juist opvallend. Zij vertellen het verhaal. En dat doen de personages in jouw interieur net zo. Die stoere kast die je niet in de winkel kon laten staan, je opvallende eettafel die een ware eyecatcher is, en niet te vergeten, die zachte, pastelkleurige bank: ze vormen de perfecte cast voor jouw interieur.

En dan de puntjes op de i, de details. Je weet wel, die kleine dingen die er in een film voor zorgen dat je blijft kijken, of die je pas opvallen als je een film voor de derde keer ziet: een personage dat je nog niet eerder had gezien, of een grapje dat je bij de eerste keer kijken niet was opgevallen. 

Die details maken ook jouw interieur helemaal af. Een bijzondere accessoire zoals een lamp, een kast waarin jouw Engelse servies wordt tentoongesteld. Die mooie foto met prachtige lijst. Blikvangers vormen de memorabele scènes in jouw interieur. Hoe romantisch maak jij jouw interieur?

 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay