luxevloerstijl20210611115842.webp

Luxe vloer in hotel stijl

In een hotel chique interieur staan donkere kleuren centraal. Hierdoor haal je de luxe sfeer van hotels bij jou in huis. Die donkere kleuren kun je op de muur aanbrengen door los te gaan met verf of behang, maar je mag niet vergeten de vloer ook onder handen te nemen.

Een hotel chique sfeer straalt luxe en warmte uit. Je kunt dus kiezen voor een pvc-vloer in houtlook. Dat is duurzaam en makkelijk in onderhoud. Klinkt je dat iets te simpel in je oren? Laat de pvc-vloer dan in visgraatmotief leggen. Een andere mogelijkheid om de warmte van hout toe te voegen aan jouw hotel chique interieur is door te kiezen voor laminaat. Ga jij dan voor rustiek of donker eiken?

Moet jij nou een groot oppervlak in de woonkamer voorzien van een vloer? Denk dan eens aan grote antracietkleurige tegels (van pvc). Super chique en grote tegels benadrukken de ruimtelijkheid. Vind je dat te kil? Leg in de zithoek dan een hoogpolig vloerkleed neer. Welke kleur mag jij natuurlijk zelf weten, maar populaire kleuren bij de hotel chique stijl zijn donkergroen, bordeauxrood, okergeel en kobaltblauw.

Ga jij voor hotel chique in de slaapkamer? Dan is het een aanrader om tapijt te laten leggen in bovengenoemde kleuren of in een donkergrijze tint. Dan stap je altijd op een lekker zachte ondergrond je bed uit! Hoe kun je dan nog met het verkeerde been uit bed stappen?

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay