Parade tapijt

Ontdek Parade: kwaliteitstapijt van topniveau

Ontdek het hoogwaardige kwaliteitstapijt van Decokay
Bij Decokay vind je het hoogwaardige kwaliteitstapijt van Parade, dé specialist op het gebied van interieurinrichting en styling. Breng een bezoek aan één van onze winkels en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment. Maak vandaag nog een afspraak voor persoonlijk advies en ontdek hoe Parade jouw interieur naar een hoger niveau kan tillen.

Tapijt van Parade: de ultieme luxe voor jouw interieur
Parade is een merk dat vertegenwoordigd wordt door Tarkett, internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloeren en sportveldbekleding. Ook andere bekende namen in de wereld van kwaliteitstapijt: DESSO en Bonaparte, vallen onder Tarkett. Parade bevindt zich in het topsegment van de markt en levert tapijt van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. Daarnaast werkt Parade volgens het Cradle-to-Cradle principe, waarbij enkel duurzame en herbruikbare materiaalsoorten worden gebruikt. Dit zorgt niet alleen voor een gezonde leefomgeving, maar zorgt er ook voor dat stofdeeltjes langer worden vastgehouden in de vloeren van Parade. Als klant heb je bij Parade keuze uit een uiteenlopend assortiment aan tapijten, geschikt voor diverse ruimtes en interieurstijlen. Met het hoogwaardige kwaliteitstapijt van Parade kun je jouw interieur naar een hoger niveau tillen en genieten van een luxe uitstraling in huis.

Ontdek de Parade: kies voor topkwaliteit tapijt bij Decokay!
Ontdek Parade: kwaliteitstapijt van topniveau. Parade, vertegenwoordigd door Tarkett, biedt hoogwaardig tapijt met een lange levensduur. Het merk werkt volgens het Cradle-to-Cradle principe, wat zorgt voor een gezonde leefomgeving en stofdeeltjes langer vasthoudt. Met een uiteenlopend assortiment aan tapijten, geschikt voor diverse ruimtes en interieurstijlen, kun je jouw interieur naar een hoger niveau tillen en genieten van een luxe uitstraling in huis. Maak vandaag nog een afspraak voor persoonlijk advies en ontdek hoe Parade jouw interieur kan transformeren.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.