eijffinger_pip6_3312420230505102246.webp

Eijffinger behang, de kracht is het creatieve en innovatieve vermogen

‘Decorating the world’. Met deze woorden wordt in één klap duidelijk waar dit merk voor staat: de wereld een beetje mooier maken.

Heb je inspiratie nodig voor nieuw behang?

Bekijk dan alvast een paar top collecties!

EIJFFINGER SNEAK PEEK

Eijffinger is een begrip in de interieurwereld. Hoe kan het ook anders met meer dan 140 jaar ervaring in het ontwerpen en verkopen van behangcollecties en interieurstoffen. Bovendien heeft Eijffinger een onderscheidend vermogen; de collecties stelen de show!
 
In 1875 opende Anna Eijffinger met haar man Theo een behangselzaak tegenover Paleis Noordeinde in Den Haag. Een tijd waarin steeds meer mensen hun interieur wilden decoreren. In de loop der jaren ontwikkelde Eijffinger zich van ambachtsdetaillist naar merk. Tegenwoordig worden de behang- en textielcollecties in de eigen ontwerpstudio ontwikkeld en over de hele wereld verkocht.
 
Eijffinger slaagt er in met elk behang een kunstwerk te creëren, zoals bijvoorbeeld de in het oog springende collectie Masterpiece, geïnspireerd op Hollandse meesters uit het Rijksmuseum. Of de opvallende Vivid collectie met botanische prints. Eijffinger blinkt uit in het bedenken van eyecatchers voor elke wand, ongeacht de woonstijl.

Decokay heeft een zeer ruimte collectie behang van Eijffinger. Vaak zijn er ook kortingen, zoals op uitlopende collecties bijvoorbeeld. Volg Decokay ook op Facebook, zo blijf je altijd op de hoogte. 

Deel dit artikel

Specifiek op zoek naar Eijffinger behang?

Kom de zeer ruime collectie bekijken bij Decokay!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay