eijffinger_museum_behang20220829143437.webp

Masterpiece het rijksmuseum volgens Eijffinger

De collectie Masterpiece is geïnspireerd op schilderijen uit het Rijksmuseum. Prachtige bloemmotieven in diepe klassieke kleuren waarin de kenner de Hollandse Meesters herkent.

Op zoek naar sprekend behang?

Bekijk de collectie van het Rijksmuseum in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

De collectie Masterpiece is geïnspireerd op schilderijen uit het Rijksmuseum. Prachtige bloemmotieven in diepe klassieke kleuren waarin de kenner de ‘Hollandse Meesters’ herkent. 

Het creatieve en innovatieve vermogen, de kracht van Eijffinger
Eijffinger is al ruim 135 jaar actief in de interieurbranche. Het bedrijf is begonnen in Den Haag met het leveren van interieurproducten en diensten aan de ‘nouveau riche’. Al gauw voerde de verkoop van behangpapier de boventoon. Door het leveren van goede service, kwaliteit en unieke dessins (uit voornamelijk Engeland en Frankrijk) wisten zij binnen afzienbare tijd een enorm marktaandeel te vergaren.

Elke storm, van economische depressie tot de opkomst van de grote bouwmarkten, heeft het bedrijf doorstaan door telkens opnieuw haar klanten te voorzien van exclusieve en verrassende producten die het interieur een uitgesproken karakter en kwaliteit verschaffen. Met de komst van een eigen creatieve studio en het aantrekken van de beste industriële productontwerpers voor wandbekleding heeft Eijffinger een unieke plek in de wereld veroverd. Het creatieve en innovatieve vermogen is, door de tijden heen, altijd de kracht van Eijffinger geweest.

Deel dit artikel

Op zoek naar sprekend behang?

Bekijk de collectie van het Rijksmuseum in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay