interfloor_dynamic_wood_vinyl20220531142346.webp

Interfloor: kamerbrede en moderne vloeroplossingen

Interfloor is al sinds 1928 toonaangevend op het gebied van tapijt en vinyl in Nederland. Door de jarenlange ervaring weet Interfloor wat de klant wil: zelf kiezen!

Op zoek naar de betere kwaliteitsvloer?

Bekijk ons Interfloor aanbod in de showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Of het nu gaat om de consument of om de professionele gebruiker, Interfloor biedt voor iedere klant het juiste product. Daar wordt de collectie ook continu op afgestemd. Op zoek naar een strakke terrazzo-look vloer voor intensief (bedrijfs)gebruik, of naar een niet van echt te onderscheiden eiken plankenvloer voor in de woonkamer? De Interfloor-collectie bevat honderden soorten tapijt en vinyl in talloze kleuren en dessins en voor elke gebruiker en elke portemonnee.  

Interfloor stelt zowel bij tapijt als vinyl hoge gebruikseisen voor warmte, comfort en veiligheid. Die aspecten moeten optimaal zijn. Bovendien scoort het tapijt en het vinyl van Interfloor ook op technisch vlak hoge ogen. De vloeren zijn niet aan slijtage onderhevig, zijn brandwerend en de kleurechtheid is goed. En laten we niet vergeten dat ook vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden en het onderhoud?: appeltje eitje.  
Kortom: met Interfloor kun je rekenen op jarenlang woon- en werkplezier!

Deel dit artikel

Op zoek naar de betere kwaliteitsvloer?

Bekijk ons Interfloor aanbod in de showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay