STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Interfloor is al sinds 1928 toonaangevend op het gebied van tapijt en vinyl in Nederland. Door de jarenlange ervaring weet Interfloor wat de klant wil: zelf kiezen!

Interfloor: kamerbrede en moderne vloeroplossingen

Interfloor: kamerbrede en moderne vloeroplossingen

Of het nu gaat om de consument of om de professionele gebruiker, Interfloor biedt voor iedere klant het juiste product. Daar wordt de collectie ook continu op afgestemd. Op zoek naar een strakke terrazzo-look vloer voor intensief (bedrijfs)gebruik, of naar een niet van echt te onderscheiden eiken plankenvloer voor in de woonkamer? De Interfloor-collectie bevat honderden soorten tapijt en vinyl in talloze kleuren en dessins en voor elke gebruiker en elke portemonnee.  

Interfloor stelt zowel bij tapijt als vinyl hoge gebruikseisen voor warmte, comfort en veiligheid. Die aspecten moeten optimaal zijn. Bovendien scoort het tapijt en het vinyl van Interfloor ook op technisch vlak hoge ogen. De vloeren zijn niet aan slijtage onderhevig, zijn brandwerend en de kleurechtheid is goed. En laten we niet vergeten dat ook vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden en het onderhoud?: appeltje eitje.  
Kortom: met Interfloor kun je rekenen op jarenlang woon- en werkplezier!

Ontdek
Mystico tapijt van
Interfloor

Ontdek
Interfloor Dynamic-collecties
met Black Tex Backing

impressie
Interfloor
MYSCRETE
tapijt collectie

meer over
Interfloor
DYNAMIC WOODSTONE
vinyl collectie

blog
Interfloor
kamerbreed vinyl

Op zoek naar de betere kwaliteitsvloer?

Bekijk ons Interfloor aanbod in de showroom!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Interfloor kamerbreed vinyl
  Vinyl, en het zusje PVC, zijn weer helemaal terug van weggeweest. Waarom? Door oneindig veel kleuren en dessins, maar ook door gebruikersgemak en duurzaamheid is de populariteit enorm gestegen.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP