Met de voordeeljaarkaart gratis een 2e kaartje voor een attractiepark of concert

Cadeau van ons voor jou!

Voor de helft van de prijs naar een klassiek concert in het Koninklijk Concertgebouw? Met het hele gezin naar Dolfinarium in Harderwijk? Voor de prijs hoef je het nu niet meer te laten… want een jaar lang betaal je de helft.

Wij zijn blij met onze klanten en daarom geven we een jaar lang bij aankoop van 100 euro of meer de gratis Decokay Eropuit Voordeel Jaarkaart. Met deze kaart krijg je àltijd bij aanschaf van een toegangskaartje, het tweede kaartje gratis. Een jaar lang onbeperkt (al ga je er elke dag op uit) voor de helft van de prijs. Als dat geen leuk cadeau is! 

Maandag naar het Aviodrome, dinsdag naar Plopsaland, woensdag naar Safaripark Beekse Bergen, een theatervoorstelling op donderdag en om de week af te sluiten een heerlijke high wine… Je mag zo vaak je wilt, de keuze is aan jou.

Hoe werkt het? Na je aankoop in de winkel krijg je een unieke code. Met deze code kun je via de website https://decokay.touchticketshop.nl/site/ een e-ticket bestellen. Automatisch krijg je het tweede ticket gratis. En: ga je met 2, dan betaal je dus voor 1. Maar ga je met 4, dan betaal maar voor 2. Je kunt maximaal 8 tickets bestellen (4 betaald en 4 gratis). Dus wil je met twee gezinnen naar een voetbalwedstrijd in de Jupiler League, dan betaal je maar voor één gezin. 

Op deze site vind je een heel duidelijk overzicht van alle uitjes waar je gebruik van kunt maken. Eigenlijk is het te veel om op te noemen: van welness tot culinair en van cultuur tot recreatie. Niet alleen een geweldig cadeau om krijgen, maar wij vinden het ook super om aan onze goede klanten te geven!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay