bn_walls_arboretum20220531103233.webp

BN Walls: ‘made in Holland’

BN Walls is al vele jaren trendsetter als het om behang gaat. Het bedrijf, ook wel bekend als Voca, brengt uiteenlopende collecties op de markt: van behang met industriële tot modern-architectonische designs. Maar ook topstukken van bekende kunstenaars.

 Het startte in 1926 als BN International, een specialist in de productie van vinylvloeren. Van daaruit is in 1990 de overstap gemaakt naar het produceren van wandbekleding en ontstond BN Walls. 

BN gaat ervan uit dat muren niets meer zijn dan een wit canvas en je zelf de artiest bent. Ze helpt de artiest een handje met verrassend, fris en inspirerend behang. Alle collecties komen tot stand in het BN Atelier. En het leuke is dat BN Walls de enige fabriek is die alles nog zelf in Nederland produceert. Je kunt met recht zeggen Dutch Design! Dus alle BN behang, van tekening tot en met de kant-en-klare rol is ‘made in Holland’. 

BN Walls is ook onderscheidend. Elk jaar brengt de fabrikant een speciale collectie uit met een designer; in het verleden waren dat bijvoorbeeld Marcel Wanders en Anne van Egmond. Voor 2019 zijn ook weer twee designercollecties ontworpen: Van Gogh II en Rivièra Maison II. Die uniciteit gecombineerd met een sterke prijs-kwaliteitverhouding, maakt BN Walls tot een geliefd behangmerk bij het grote publiek.  

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay