HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Regen met Sahara-zand, een herfststorm met windkracht 9, tropisch zomerweer of gewoon een nachtje onder nul: het Nederlandse klimaat kan behoorlijk weerbarstig zijn.

Om het buitenwerk hier goed tegen te beschermen, ontwikkelde Wijzonol het LBH SDT Ultra Verfsysteem, bestaande uit grondlak en hoogglanslak.
 
Niet alleen behandeld en onbehandeld hout pak je hiermee aan, de lakken zijn ook zeer geschikt voor kunststof en metaal, waarbij de grondlak en de hoogglanslak elkaar perfect aanvullen. Voor het mooiste resultaat werk je met een kwast, roller en/of luchtspuit.
 
De gebruikte Super Durable Technology (SDT) zorgt voor een lange levensduur; zo heb je met de hoogglanslak zelfs tot maximaal twaalf jaar geen omkijken naar je schilderwerk. Dankzij de zogenaamde biobased grondstoffen in de lakken, zijn ze nog eens extra duurzaam.
 
Staat de buitenboel binnenkort op jouw lijstje? Ga dan voor dé duurzame totaaloplossing voor jouw buitenschilderwerk. En vergeet vooral niet te genieten van het schilderen, en o ja, het prachtige resultaat!
 

impressie
wijzonol
LBH SDT Ultra

blog
Laat je buitenboel stralen
en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!

meer over
Lakverf

advies
Tips voor schilderen
van deuren buiten

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

VERF BLOGS

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP