HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Regen met Sahara-zand, een herfststorm met windkracht 9, tropisch zomerweer of gewoon een nachtje onder nul: het Nederlandse klimaat kan behoorlijk weerbarstig zijn.

Om het buitenwerk hier goed tegen te beschermen, ontwikkelde Wijzonol het LBH SDT Ultra Verfsysteem, bestaande uit grondlak en hoogglanslak.
 
Niet alleen behandeld en onbehandeld hout pak je hiermee aan, de lakken zijn ook zeer geschikt voor kunststof en metaal, waarbij de grondlak en de hoogglanslak elkaar perfect aanvullen. Voor het mooiste resultaat werk je met een kwast, roller en/of luchtspuit.
 
De gebruikte Super Durable Technology (SDT) zorgt voor een lange levensduur; zo heb je met de hoogglanslak zelfs tot maximaal twaalf jaar geen omkijken naar je schilderwerk. Dankzij de zogenaamde biobased grondstoffen in de lakken, zijn ze nog eens extra duurzaam.
 
Staat de buitenboel binnenkort op jouw lijstje? Ga dan voor dé duurzame totaaloplossing voor jouw buitenschilderwerk. En vergeet vooral niet te genieten van het schilderen, en o ja, het prachtige resultaat!
 

blog
In weer en wind...
de tuin in!

impressie
wijzonol
LBH SDT Ultra

meer over
Lakverf

advies
Tips voor schilderen
van deuren buiten

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
    Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
  • Jouw muur, jouw canvas
    Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
  • Primer en grondverf, wat is het verschil?
    Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP