De buitenboel schilderen? Ga voor duurzaam!

Regen met Sahara-zand, een herfststorm met windkracht 9, tropisch zomerweer of gewoon een nachtje onder nul: het Nederlandse klimaat kan behoorlijk weerbarstig zijn.

Niet elk jaar willen schilderen?

Koop de juiste buitenverf in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Om het buitenwerk hier goed tegen te beschermen, ontwikkelde Wijzonol het LBH SDT Ultra Verfsysteem, bestaande uit grondlak en hoogglanslak.
 
Niet alleen behandeld en onbehandeld hout pak je hiermee aan, de lakken zijn ook zeer geschikt voor kunststof en metaal, waarbij de grondlak en de hoogglanslak elkaar perfect aanvullen. Voor het mooiste resultaat werk je met een kwast, roller en/of luchtspuit.
 
De gebruikte Super Durable Technology (SDT) zorgt voor een lange levensduur; zo heb je met de hoogglanslak zelfs tot maximaal twaalf jaar geen omkijken naar je schilderwerk. Dankzij de zogenaamde biobased grondstoffen in de lakken, zijn ze nog eens extra duurzaam.
 
Staat de buitenboel binnenkort op jouw lijstje? Ga dan voor dé duurzame totaaloplossing voor jouw buitenschilderwerk. En vergeet vooral niet te genieten van het schilderen, en o ja, het prachtige resultaat!
 

Deel dit artikel

Buiten aan de slag?

Ontvang het beste advies bij ons in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay