coretec_naturals_herringbone_collection_beeld_1980x1005px20220331154213.webp

Coretec Naturals Herringbone Collection

De Naturals Collectie van Coretec is nu ook verkrijgbaar in visgraat! In acht verschillende motieven, die je bijna niet van echt hout kunt onderscheiden.

Gevallen voor een visgraat vloer?

Bekijk het ruime aanbod PVC vloeren in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Dat is goed nieuws voor iedereen die een visgraat vloer wil, maar dan uitgevoerd in een modern jasje. In PVC is de visgraat vloer makkelijk te leggen, eenvoudig in het onderhoud en ijzersterk.

Deze PVC vloer is voorzien van een 1,5 mm dikke onderlaag van flexibel kurk, dat alle oneffenheden opvangt en daarnaast ook zeer geluiddempend is. De vloer kan op iedere ondervloer gelegd worden. Deze vloer is zelfs voorzien van het 10dB-keurmerk.  

De PVC planken bestaan uit een mengsel van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl. Deze vloer kan overal in je huis gelegd worden, zelfs de badkamer! Vanwege het kliksysteem is het leggen een eenvoudige klus. De trendy PVC toplaag en de 0,55 millimeter dikke PU coating zijn de ‘finishing touch’. De coating is zeer slijtvast, vochtwerend en vuilafstotend.

De planken (afm. 110x660 mm) kunnen direct worden gelegd, ze hoeven niet te acclimatiseren. Wel is het advies tegenwoordig om ook de randen vrij te laten. Bij hoge temperatuurwisselingen kan ook PVC uitzetten en krimpen. PVC is 100% watervast. Met de Coretec Naturals Herringbone collectie kun je een leven lang genieten van een prachtige vloer. En mocht het nodig zijn, de leverancier biedt een levenslange garantie.

Deel dit artikel

Gevallen voor een visgraat vloer?

Bekijk het ruime aanbod PVC vloeren in onze showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay