STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De timing voor de behangcollectie Panthera van BN Walls, is perfect. De natuur is een belangrijk thema in de huidige woontrends, zowel flora als fauna!

Out of Africa! Panthera behang van BN Walls
De panter (Panthera pardus), komt voor in Afrika. En dat is waar je je onmiddellijk waant met dit behang vol magische, schilderachtige droombeelden van tropische oorden. De gehele collectie ademt de pracht van ongerepte natuur uit. 
Kijk uit over sawa's, omringd door palmbomen met prachtig kamerbreed behang. 

Of overweeg een terugkerend dessin van exotische vogelsoorten, tussen dik gebladerte door. Heb je je oog laten vallen op dit ontwerp, dan is het mooie dat hij er in vijf variaties is die heel subtiel verschillen qua kleur. Je kunt dit behang dan ook bij uitstek laten aansluiten bij jouw persoonlijke kleur stijl.

Maar je kunt ook een knipoog maken naar de laatste trend, en letterlijk een tijgerprintje in jouw persoonlijke kleur aan je muur hangen…, net als op safari; gewoon durven... 

De gehele collectie sluit zeer goed aan bij de nieuwste mode kleuren, waaronder groen. Of je nu al groen in huis hebt of niet, maakt eigenlijk niet uit. Je haalt met Panthera een oase van rust in huis.

Vaak wordt gedacht dat drukke dessins snel teveel worden, maar ze zijn helemaal terug van weggeweest. De ‘colorful tropics’ of de ‘jungle’ zouden niet misstaan op bijvoorbeeld één wand. Wat vaak wordt gedaan is een ruimte binnen een ruimte creëren door een wand te behangen die daarmee werkt als een groot schilderij. Kortom, het mag weer, opvallen! Durf uit te pakken want de tijd van grijze muizen - en muren - is voorbij.

impressie
BN walls
Panthera collectie

blog
groen in huis

advies
Hoe haal je behang
van de muur
met afweekmiddel?

meer over
BN WALLS

Mag jouw muur een echte eye catcher worden?

Bekijk de collectie Panthera van Eijffinger in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP