panthera_behang_van_bn_walls_beeld_1980x1005px520220328121239.webp

Out of Africa! Panthera behang van BN Walls

De timing voor de behangcollectie Panthera van BN Walls, is perfect. De natuur is een belangrijk thema in de huidige woontrends, zowel flora als fauna!

Mag jouw muur een echte eye catcher worden?

Bekijk de collectie Panthera van Eijffinger in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

De panter (Panthera pardus), komt voor in Afrika. En dat is waar je je onmiddellijk waant met dit behang vol magische, schilderachtige droombeelden van tropische oorden. De gehele collectie ademt de pracht van ongerepte natuur uit. 
Kijk uit over sawa's, omringd door palmbomen met prachtig kamerbreed behang. 

Of overweeg een terugkerend dessin van exotische vogelsoorten, tussen dik gebladerte door. Heb je je oog laten vallen op dit ontwerp, dan is het mooie dat hij er in vijf variaties is die heel subtiel verschillen qua kleur. Je kunt dit behang dan ook bij uitstek laten aansluiten bij jouw persoonlijke kleur stijl.

Maar je kunt ook een knipoog maken naar de laatste trend, en letterlijk een tijgerprintje in jouw persoonlijke kleur aan je muur hangen…, net als op safari; gewoon durven... 

De gehele collectie sluit zeer goed aan bij de nieuwste mode kleuren, waaronder groen. Of je nu al groen in huis hebt of niet, maakt eigenlijk niet uit. Je haalt met Panthera een oase van rust in huis.

Vaak wordt gedacht dat drukke dessins snel teveel worden, maar ze zijn helemaal terug van weggeweest. De ‘colorful tropics’ of de ‘jungle’ zouden niet misstaan op bijvoorbeeld één wand. Wat vaak wordt gedaan is een ruimte binnen een ruimte creëren door een wand te behangen die daarmee werkt als een groot schilderij. Kortom, het mag weer, opvallen! Durf uit te pakken want de tijd van grijze muizen - en muren - is voorbij.

Deel dit artikel

Mag jouw muur een echte eye catcher worden?

Bekijk de collectie Panthera van Eijffinger in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay