STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Je hebt veel soorten prachtig kinderbehang. Maar het behang van Eijffinger uit de collectie Wallpower Junior is een verhaal apart…

Kinderkamer wordt droompaleis met Wallpower van Eijffinger!
Behang voor de kinderkamer dat je niet alleen meeneemt het sprookjesbos in, maar je er ook in laat spelen; hoe cool is dat? Maar ook een levensechte kat of hond op de muur spreken tot de verbeelding.

De Wallpower collectie van Eijffinger is betoverend! Alleen al door zijn schilderachtige tekeningen en realistische foto’s. Van een sprookjesbos met beren, herten en eekhoorntjes, tot leven op de boerderij met een ezeltje, knotwilgen en gezapig grazende koetjes. 

Het leuke van dit behang is echter niet de fantastische beeldkracht van de verschillende ontwerpen, maar het feit dat je er met (herplakbare) stickers je eigen verhaal op kunt maken! Je kunt je eigen teksten plakken, maar je kunt ook een beer of konijntje in je gezellige dorpje laten opduiken. 

Wil je dat het behang wat langer mee gaat? Geen probleem, deze collectie heeft ook prachtige basis achtergronden van verweerd hout, bakstenen, streepjes of bloemen. In felle sprekende kleuren, maar ook in rustige pastels. Van realistisch tot abstract. 
De aankleding doen je kinderen dan gewoon zelf… En zeg nou zelf; wat is er leuker dan stickeren? En als ze er op een dag op uitgekeken zijn, is de kamer zonder stickers gewoon klaar voor de volgende levensfase...

meer over
EIJFFINGer

impressie
Wallpower Junior
collectie van Eijffinger

blog
Jongenskamer:
Boys and their Toys

advies
Wat is
Kinderbehang

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP