wijzonol_badkamer_beeld_1980x1005px420220328091949.webp

Krachtpatser op de muur in de badkamer

De super matte badkamer latex van Wijzonol is een power verf. Hij is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes zoals de badkamer (binnen dus). Je kunt hem gebruiken op zowel wanden als plafonds want hij kan toegepast worden op gipsplaat, pleisterwerk en metselwerk, beton, en zelfs op behang. 

Wijzonol badkamer muurverf heeft een zeer goede dekkracht (komt goed uit de tests!) en droogt snel. Houd er wel rekening mee dat zuigende ondergronden eerst een primer nodig hebben, anders verdwijnt ieder product er meteen in. 

Deze krachtpatser is goed schoon te maken, én is op waterbasis. Door het gebruik van duurzaam bindmiddel, en het ontbreken van oplosmiddelen, is deze verf sowieso een fijne milieuvriendelijke keuze. Bijkomend voordeel zijn de schimmelwerende kwaliteiten van deze verf.

NB. Deze verf is zeer vochtbestendig door de polymeerdispersie, die hem een waterafstotend effect geeft. Maar je kunt beter nooit delen schilderen die dagelijks direct met water belast worden, zoals de wanden van de douchecabine zelf bijvoorbeeld. Dat geldt ook voor deze verf.

Je kunt hem laten mengen in alle kleuren van de regenboog...

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay