antares_arte_beeld_1980x1005px620220314123316.webp

Antarès van Arte - Het Wow effect!

Behang van het luxe merk Arte, uit de collectie Antares, herken je onmiddelijk. Het heeft die typische ruwe, robuuste uitstraling als van bewerkte muren. Behang dat doet denken aan kurk of beton look, in prachtige kleuren, passend bij ieder interieur.

Wil je écht een speciale muur, zo’n levendige muur, zonder uitgesproken patroon, met veel nuance maar een hoog ‘wow-gehalte’ en raffinement dat er vanaf spat? Dan kan dat in een handomdraai met behang. Dat heeft bovendien akoestische voordelen ten opzichte van een aantal verftechnieken waar dit behang aan doet denken. 

Dan ga je gewoon voor de behangcollectie Antarès, van Arte! Er zijn niet genoeg woorden om deze unieke behangcollectie te omschrijven. Het behang doet denken aan natuurlijk materiaal zoals kurk of open beton. Maar dan wel op zo'n uitgekiende manier, dat je twee keer moet kijken voor je gelooft wat je ziet. 

Om je een idee te geven: alle kleuren doen natuurlijk aan, van lichtgrijs tot grijs blauw, van donker antraciet, tot taupe. Maar wat deze collectie zo bijzonder maakt, is het ogenschijnlijk verweerde reliëf en patroon. Dit oogt als patina op staal, met de zo herkenbare goudgroene kleur, die door de ‘scheuren’ en openingen in het natuurlijke patroon tonen. 

Het doet denken aan de Japanse hang naar hergebruik van materialen, waarbij scheuren en barsten prachtig opgevuld worden met bladgoud; ‘Kintsugi’, om hun karakter te versterken. Dat is precies wat er gebeurt met dit behang, het geeft een intens karakter aan je wand!

Dat is de kunst van het weglaten. De kunst van meer met minder. Kortom, de kunst van gierend goed design.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay