wijzonol_beeld_1980x1005px520220314123247.webp

Wijzonol Mat muurverf voor muren die tegen een stootje moeten kunnen

Wijzonol Mat is een gladde, matte verf voor binnen, die fijn uitrolt. Ondanks zijn fraaie matheid, is hij goed reinigbaar. Dat zou je niet meteen verwachten als je de prachtige, natuurlijke matheid ziet. Daaraan herken je ook meteen dat het kwaliteitsverf is.

Op zoek naar een krasvaste, fijne aflak?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

De opbouw (het systeem) van deze verf is van nature krachtig. Wordt er ‘geleefd’ in een bepaalde ruimte, zoals de gang of speelhoek, dan is deze verf een goede optie.

Wijzonol mat is bovendien een duurzame, biobased (dus biologische) muurverf met natuurlijk bindmiddel. Dat maakt de verf interessant voor toepassing in onder andere kinderkamers. Niet onbelangrijk; deze verf droogt ook lekker snel! Met een half uur is de verf al stofdroog, en met 4 uur al overschilderbaar. Fijn als je even moet knallen met een klus dus.

Moet je eerst voorstrijken? (Bijvoorbeeld bij zuigende of poederende ondergronden.) Gebruik dan muurvoorstrijk in kleur. Wijzonol heeft bijpassende muurvoorstrijk die aankleurbaar is. Dat betekent dat je twee vliegen in één klap vangt, je zult namelijk veel makkelijker in één keer de muurverf aan kunnen brengen; de ondergrond is tenslotte al helemaal voorbehandeld in dezelfde kleur.
 

Deel dit artikel

Op zoek naar een krasvaste, fijne aflak?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay