organische_vormen_beeld_1980x1005px220220314101239.webp

Vloerkleden met bijzondere vormen van Desso

Wil je eens iets anders dan een rond, rechthoekig of vierkant vloerkleed, ga dan voor een vloerkleed op maat. Dat kan een hexagon vorm zijn of organische vorm. Maar iedere maat vloerkleed is te bestellen naar wens.

Een vloerkleed dat precies jouw meubels 'omlijst'?

Alles kan met Desso! Vraag ernaar in de winkel

MAAK EEN AFSPRAAK

Dat vloerkleden rond, vierkant of rechthoekig zijn, is bekend. Maar wist je dat ook bijzondere vormen kunnen hebben die perfect passen in je interieur? Kies je voor een vloerkleed op maat van Desso, dan kies je voor een kleed dat je huis op het lijf geschreven is.

Met een vloerkleed geef je een vloer een geweldige uitstraling en met een vloerkleed op maat van Desso maak je hiervan een echte blikvanger. Wat dacht je van een hexagon-vorm, die rond en hoeken combineert. Of een rond kleed met een marmerprint in een warme kleur. Ook de organische vormen brengen leven in je interieur. Verkrijgbaar in de vorm die je voor ogen hebt, in de afmetingen die perfect passen in jouw huis. Hierdoor kun je kleden in verschillende ruimtes, perfect op elkaar afstemmen en zo ruimte, rust en eenheid creëren in je interieur.

Dus zoek je een vloerkleed die jouw vloer tot leven brengt, ga dan voor een vloerkleed op maat van Desso in de kleur, materiaal en vorm die je wil. Ideaal voor elke ruimte!

Deel dit artikel

Een vloerkleed dat precies jouw meubels 'omlijst'?

Alles kan met Desso! Vraag ernaar in de winkel

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay