STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Eigentijds behang, authentiek, vernieuwend en een tikje eigenwijs. Wat had je anders verwacht van een jonge collectie urban design...

Metropolitan Stories II - AS Création - Urban design geïnspireerd op wereldsteden
De behangcollectie Metropolitan Stories II, van AS Création, zet merkidentiteiten neer uit verschillende wereldsteden, van Tokyo tot New York. Ze functioneren zowel als rolmodel, als beeldende inspiratie, en zijn uit het leven gegrepen. Alle vertegenwoordigen ze die typisch jeugdige, trendsettende ‘selfmade twist’ die interieurs zo authentiek maken.

De wereld van behang op de kaart:

- MIO-TOKYO - De behangcollectie heeft onder meer prachtige bloesems, koi karpers, lotusbloemen, en Japanse naaldbomen.
- AVA-NEW YORK - Prachtige ruiten, geometrische patronen, plattegronden in vogelvlucht, en niets zo uniek als een unieke uni, waarin subtiele reliëf imprints, betonlook en gemarmerde patronen speling geven. 
- NALA-KAAPSTAD - Afrikaanse dessins in een wel heel modern jasje, een uitbundig, kleurig bladerdek, afgewisseld met rustiger, natuurlijk gemêleerde linnenlook uni’s.
- ANTONIO-BARCELONA - van een weelderige bladeren of originele Spaanse, verweerde tegels, tot artistieke meerkleurige roestbruin/blauwe betonlook.
- ALENA-ST. PETERSBURG - van 3D aandoend kubisme tot klassieke ornamenten in een modern jasje. Abstracte eye catchers van aquarel met gouddraad tot de bekende marmer look.
- SAID-MARRAKECH - Van oosterse motieven en tapijten tot tegels, en doorkijkjes naar een landschap met palmbomen.

Mix en match naar hartelust, waar jij je bij thuis voelt en breng zo je favoriete wereldsteden bij je thuis.

inspiratie
Muren met een
romantische touch

meer over
behang
van AS Creation

impressie
Metropolitan Stories II
collectie van AS Création

blog
Behang voor
globetrotters

Metropolitan Stories II zien én voelen?

Bekijk onze stalenboeken en voel het verschil!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP