STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De voorkeurs collectie pvc vloeren van vtwonen, uit de Decokay Design collectie bestaat uit moderne, levensechte en vrijwel onverwoestbare vloeren. Elke uitvoering sluit aan op de laatste trends.

Nieuwe vtwonen pvc vloeren van Decokay Design
VT Wonen snapt het als geen ander. In deze collectie pvc vloeren vind je brede planken vloeren, met dat echte robuuste, statige effect. De kleur kies je zelf, van donkere vloer tot lichte white-wash of grey-wash vloer. Maar juist met een pvc vloer kan méér dan alleen spelen met kleur. 

De high end pvc vloeren zijn afgestemd op de laatste trends en op de wensen van de consument. Het is niet voor niets dat vtwonen deze collectie hoogwaardig pvc koos. Zo kun je kiezen voor een visgraat patroon of hongaarse punt. En een houten patroontegel die niet zomaar de naam Royal heeft meegekregen. Je waant je met deze vloeren in een monumentaal pand. Ook zijn er twee soorten tegels met betonlook en het uiterlijk van natuursteen. Deze laatste hebben een extra groot formaat tegel, wat ze een veel natuurgetrouwer voorkomen geeft.

Dat realistische uiterlijk komt uiteraard niet alleen door formaat. Of het nu gaat om de houtnerf, die voelbaar is in de structuur, of het matte steen of beton dat tot in detail is uitgewerkt, je wordt echt even op het verkeerde been gezet. 

Iedereen die zoekt op ‘pvc vloer’ doet dit hoogst waarschijnlijk vanwege de vele voordelen van een pvc vloer. Daarover kort: wie kiest voor deze vloer kan verwachten dat hij jaren meegaat, makkelijk in onderhoud is (want waterbestendig) en goed combineert met vloerverwarming door het goed geleidende materiaal. 
Bijkomend voordeel van deze specifieke collectie, is de geluiddempende kwaliteit van maarliefst 10dB!

Inspiratie
PVC is duurzamer
dan je denkt

Impressie
Bekijk de nieuwe VT wonen
PVC vloeren collectie

Advies
wat is PVC?

blog
Een makkelijk te leggen
visgraat vloer is van PVC

Ook zo'n VT Wonen vloer?

Kom naar onze showroom voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Met PVC jouw plavuizen vloer?
  PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 
 • De veelzijdige charme van betonlook pvc
  Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld. Met de komst van PVC vloeren werd ineens veel meer mogelijk. 
 • De perfecte houten vloer met pvc
  Brede planken, smalle planken, grote knoesten, kleine knoesten, met natuurgetrouwe V-groef, of strak aansluitend… Essenhout, beuken, eiken, acacia, kersen… Hoe ziet jouw houtlook pvc vloer eruit?

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP