vtwonen_pvc_vloer_beeld_1980x1005px220220310145431.webp

Nieuwe vtwonen pvc vloeren van Decokay Design

De voorkeurs collectie pvc vloeren van vtwonen, uit de Decokay Design collectie bestaat uit moderne, levensechte en vrijwel onverwoestbare vloeren. Elke uitvoering sluit aan op de laatste trends.

Ook zo'n VT Wonen vloer?

Kom naar onze showroom voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

VT Wonen snapt het als geen ander. In deze collectie pvc vloeren vind je brede planken vloeren, met dat echte robuuste, statige effect. De kleur kies je zelf, van donkere vloer tot lichte white-wash of grey-wash vloer. Maar juist met een pvc vloer kan méér dan alleen spelen met kleur. 

De high end pvc vloeren zijn afgestemd op de laatste trends en op de wensen van de consument. Het is niet voor niets dat vtwonen deze collectie hoogwaardig pvc koos. Zo kun je kiezen voor een visgraat patroon of hongaarse punt. En een houten patroontegel die niet zomaar de naam Royal heeft meegekregen. Je waant je met deze vloeren in een monumentaal pand. Ook zijn er twee soorten tegels met betonlook en het uiterlijk van natuursteen. Deze laatste hebben een extra groot formaat tegel, wat ze een veel natuurgetrouwer voorkomen geeft.

Dat realistische uiterlijk komt uiteraard niet alleen door formaat. Of het nu gaat om de houtnerf, die voelbaar is in de structuur, of het matte steen of beton dat tot in detail is uitgewerkt, je wordt echt even op het verkeerde been gezet. 

Iedereen die zoekt op ‘pvc vloer’ doet dit hoogst waarschijnlijk vanwege de vele voordelen van een pvc vloer. Daarover kort: wie kiest voor deze vloer kan verwachten dat hij jaren meegaat, makkelijk in onderhoud is (want waterbestendig) en goed combineert met vloerverwarming door het goed geleidende materiaal. 
Bijkomend voordeel van deze specifieke collectie, is de geluiddempende kwaliteit van maarliefst 10dB!

Deel dit artikel

Ook zo'n VT Wonen vloer?

Kom naar onze showroom voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay