STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Het Engelse woord Artifact, impliceert een digitale ruis die uitgefilterd wordt. Een mooi gekozen naam voor deze behangcollectie van Eijffinger. Het is een collectie met ‘gelaagdheid’. Wat je ziet, is niet altijd wat het lijkt. Uitermate ingetogen, maar met een diepe onderstroom.

Artifact spreekt de Zen geest aan, en cultiveert de oerdrift van kunstzinnige vrijheid. Echte kunst komt voort uit de hand, niet uit machines. Deze collectie is dan ook ambachtelijk tot stand gekomen. 

Niet alleen kleur, maar ook materialen als leem, klei, ruwe jute, tweed, linnen, grove inkt, glans - en mat - worden gebruikt om een diepte effect te versterken. Dat kenmerkt deze collectie dan ook: levendige rust. Dat geeft warmte aan een interieur. 

Zeker door het gebruik van rustige aardetinten en aanvullingen in zachtgroen of indigo, ontstaat een haast etnische beleving van zowel het begrip ‘rust’ als ‘beweging’. Hierdoor lijk je bepaalde patronen te herkennen. En dat klopt… Inspiratie werd onder andere gevonden in de natuur. Aangeharkte Japanse grindpatronen, stroomribbels in het zand, of regenbogen.

Naast de meer uitgesproken geometrische vormen in deze collectie, vormen ze een perfecte eenheid in stijl. Less is more, zeker als wát je hebt, het summum is… Dit is behang dat je moet zien - en voelen.

Meer over
Het creatieve en innovatieve vermogen, de kracht van Eijffinger

Advies
Behangen met een patroon, hoe doe je dat?

Impressie
Artifact van Eijffinger

Inspiratie
De veelzijdige kleur van het jaar ‘22

Op zoek naar nieuw behang?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP