eijffinger_artifact_1980x1005px20220304130910.webp

Eijffinger Artifact zonder ruis...

Het Engelse woord Artifact, impliceert een digitale ruis die uitgefilterd wordt. Een mooi gekozen naam voor deze behangcollectie van Eijffinger. Het is een collectie met ‘gelaagdheid’. Wat je ziet, is niet altijd wat het lijkt. Uitermate ingetogen, maar met een diepe onderstroom.

Op zoek naar nieuw behang?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Artifact spreekt de Zen geest aan, en cultiveert de oerdrift van kunstzinnige vrijheid. Echte kunst komt voort uit de hand, niet uit machines. Deze collectie is dan ook ambachtelijk tot stand gekomen. 

Niet alleen kleur, maar ook materialen als leem, klei, ruwe jute, tweed, linnen, grove inkt, glans - en mat - worden gebruikt om een diepte effect te versterken. Dat kenmerkt deze collectie dan ook: levendige rust. Dat geeft warmte aan een interieur. 

Zeker door het gebruik van rustige aardetinten en aanvullingen in zachtgroen of indigo, ontstaat een haast etnische beleving van zowel het begrip ‘rust’ als ‘beweging’. Hierdoor lijk je bepaalde patronen te herkennen. En dat klopt… Inspiratie werd onder andere gevonden in de natuur. Aangeharkte Japanse grindpatronen, stroomribbels in het zand, of regenbogen.

Naast de meer uitgesproken geometrische vormen in deze collectie, vormen ze een perfecte eenheid in stijl. Less is more, zeker als wát je hebt, het summum is… Dit is behang dat je moet zien - en voelen.

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuw behang?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay