Een traprenovatie knapt je huis op!

De trap is vaak een ondergeschoven kindje in huis. Zonde, want meteen bij binnenkomst bepaalt een trap het gezicht van je huis. Een afgesleten trap is niet de beste eerste indruk.

Je trap weer als nieuw?

Bekijk visueel de mogelijkheden in onze tool!

MAAK EEN AFSPRAAK

De trap hoeft tegenwoordig niet meer helemaal kaal getrokken te worden voor een andere, vaak mooiere look. Hij krijgt gewoon een nieuw houten jasje. Of hout look jasje… Want pvc is ijzersterk materiaal voor op de vloer, dus ook perfect voor de trap. 

Meestal zijn traprenovaties behoorlijk aan de prijs. Maar de service die Decokay Design levert bij aankoop van een traprenovatie is stukken goedkoper dan het standaard aanbod online. 

Wil je een live beeld van hoe jouw nieuw beklede trap eruit kan gaan zien? Maak dan een afspraak of kom naar de winkel voor een online presentatie. Wil je hem helemaal in lichte- of donkere houtlook, of liever in strak wit, zwart, of iedere andere kleur? Met PVC is alles mogelijk. Qua uitvoering eveneens: met of zonder stootbord, of alleen de traptreden bijvoorbeeld. We kunnen je alle opties meteen live laten zien, en spelen met het resultaat. 

*Voor de liefhebbers: je kunt je trap zelfs bekleden met de huiscollectie van VTWonen PVC.

Voor advies op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Neem een foto mee van jouw trap, en woonkamer, en we denken met je mee voor de perfecte eenheid qua kleur, stijl, nerf, en uitvoering. Alles is mogelijk.

Deel dit artikel

Je trap weer als nieuw?

Bekijk visueel de mogelijkheden in onze tool!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay