dd_plisse_duette20220615092807.webp

Plissés en Duette® gordijnen van Decokay Design

Ben je op zoek naar raambekleding met een luxe en elegante uitstraling, dan zijn plissés of Duette® gordijnen van Decokay Design misschien wel iets voor jou. Met het speciale bedieningssysteem bepaal je de lichtinval en privacy bovendien helemaal naar eigen wens.

Wil je ook plissés of dupligordijnen voor je raam?

Bekijk ons gevarieerde aanbod!

MAAK EEN AFSPRAAK

Plissés en Duette® gordijnen van Decokay Design hebben beide als belangrijkste kenmerk de vouw of plooi. Ze worden als het ware als een soort ‘harmonica’ opgevouwen. Ze zijn allebei top-down en bottom-up te bedienen en kunnen op elke hoogte van het raam worden vastgezet. Ze sluiten mooi aan op het kozijn, waardoor lichtinval minimaal is.

Plissés
Plisségordijnen van Decokay Design hebben een luxe uitstraling en zijn elegant voor elk raam. Ze zijn bovendien in veel variaties verkrijgbaar. Plisségordijnen worden gekenmerkt door een enkelvoudige laag textiel, met touwtjes die aan de buitenkant zichtbaar zijn. Ze zijn geschikt voor alle raamtypen, dus ook voor bijvoorbeeld draai-kiepramen en dakramen. Een bijkomend voordeel van plisségordijnen is dat ze ook toepasbaar zijn in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer. Plissés zijn verkrijgbaar in verschillende transparantie-niveaus. Zo kun je in de woonkamer een lichtdoorlatende variant plaatsen en in de slaapkamer een verduisterende variant.

Duette® gordijnen
Bij Duette® gordijnen - ook wel dubbele plissés of dupligordijnen genoemd -  van Decokay Design is de kenmerkende honingraatstructuur opgebouwd uit twee lagen stof, in tegenstelling tot één laag bij plissés. Door deze dubbele textiellaag hebben Duette® gordijnen een isolerende en verduisterende werking en reduceren ze geluiden uit de omgeving. De touwtjes blijven bij Duette® gordijnen uit zicht. Door deze dubbele stof zijn Duette® gordijnen bovendien stabieler en blijven ze mooi in vorm. Duette® gordijnen kunnen worden uitgevoerd in diverse kwaliteiten en kleuren en in verschillende transparantie-levels. In de bediening zijn veel varianten en opties mogelijk, zoals uitvoeringen met handgreep, koord, ketting of smartcord, of zelfs met elektromotor.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay