STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Wie van shutters houdt, is stijlbewust! Deze raamdecoratie wordt geliefd om zijn design. En het mooiste is, hij beperkt zich niet tot één soort stijl. Een ‘allemansvriend’ willen we het niet noemen… Een ‘hogere segment’ keuze wel. 

Shutters - Chique raamdecoratie voor overal en altijd!
Wat zijn shutters? Shutters, de bekende (vaste) luiken aan de binnenkant van je woning, geven elke woning een luxe uitstraling. Hoe komt dat eigenlijk? Waarom zijn shutters zo in trek? Dat heeft alles te maken met hun voordelen ten opzichte van hun goedkopere ‘broertje’ jaloezieën. 

Hoe werkt een shutter?
Shutters worden vast, op maat gemonteerd in het raam. Elk raam, wel te verstaan. Van dakraam tot rond raam, en jazeker, zelfs ook voor de badkamer. Doordat ze een vast onderdeel zijn van de woning, ontstaat een enorme synergie met de overige design elementen. 

De luiken klappen naar binnen toe open - als je dat wil - maar kunnen ook volledig dicht. In gesloten stand kun je de horizontale lamellen bewegen om de lichtinval te regelen. 

Welke kleur shutters?
Door de kleur perfect aan te laten sluiten bij je inrichting, doe je daar nog een schepje bovenop. Zwarte shutters zijn bijvoorbeeld zeer in trek in robuuste-, klassieke- en donker-industriële interieurs. Witte daarentegen, doen het fantastisch in basic-, nihilistische-, wit-industriële- en Scandinavische woonstijlen. Bruine, versmelten weer moeiteloos in etnische-, Oosterse- en vintage stijlen. 

Dit zijn de meest gekozen ‘standaard’ kleuren. Wat je tegenwoordig echter steeds vaker ziet, is dat men binnenkomt met een bepaald kleurnummer, en precies die kleur wil matchen. Die eerder genoemde ‘versmelting en synergie’ bereikt op die manier het toppunt van wat haalbaar is met raamdecoratie. 

Wat zijn goede shutters? 
We willen niet oneerbiedig zijn, maar je kunt gerust prijsbewust ‘shutters shoppen’; we bijvoorbeeld van Decokay Design. Een fabrikant die shutters produceert, en deze op maat installeert (dat is meestal het geval) zal altijd een goede kwaliteit garanderen. Het is tenslotte geen raambekleding die je elke paar jaar vervangt. Je mag dan ook een lange levensduur verwachten van dit product. 

*Ga je voor de doe-het-zelf-shutters, dan is het wel even opletten geblazen. Verschillen als ‘verborgen scharnieren’ en ‘opdekscharnieren’ kunnen de kwaliteit negatief beïnvloeden, net als de houtkwaliteit. (We laten je handyman skills buiten beschouwing… Misschien ben jij een echte vakman - maar ieder zijn vak zogezegd.) Goede shutters, worden dus op maat geleverd én geïnstalleerd.

Waarom kiezen voor shutters? 
Wie voor shutters ‘op stand’ gaat, wil niet alleen eenheid en design uitstralen. Gebruiksgemak staat voorop. Je kunt ze helemaal openzetten voor maximaal licht, het zachtjes filteren en de inkijk regelen, of ze helemaal afsluiten en blinderen. 
Wat je ermee doet, heeft overigens ook invloed op je klimaat binnenshuis. Van isolatie tot  zonwering. Kijk dus zeker ook naar de overige eisen die je graag wil stellen aan raambekleding. Veel functies worden in één klap vervuld met shutters. 

De voordelen van shutters zijn dus eindeloos:
 • Je kunt ermee verduisteren (wederom; mits goed geïnstalleerd). 
 • Ze gaan een leven lang mee. 
 • Ze isoleren tegen kou en warmte en houden de zon buiten.
 • Het is zeer chique raamdecoratie.
 • Shutters passen in elke woonstijl.
 • Je kunt shutters goed combineren met andere raambekleding.

Gevallen voor de shutter look?

We adviseren je graag persoonlijk in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP