HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ga vlekken te lijf met Sigma Stainaway Matt

Vlekken op de muur of het plafond kunnen erg ontsierend zijn in je interieur. En sommige zijn behoorlijk hardnekkig. Wat dacht je van nicotine, rook- en roetaanslag, maar ook waterkringen of thee- en koffievlekken? Met een gewone muurverf blijf je deze vlekken vaak zien. Daarom heeft Sigma Stainaway Matt ontwikkeld. Een uitstekend isolerende, geurarme, zeer goed dekkende muurverf voor binnen, op basis van 100% acrylaatdispersie.

Stainaway Matt is geschikt voor minerale ondergronden, zoals stucwerk, beton, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. De belangrijkste eigenschap om de vlekken te lijf te gaan is de isolerende werking: Stain Blocking Technology. 
Deze verf is bovendien verspuitbaar, mat, geurarm en vergeelt niet.  

Kortom, ga je vlekken te lijf met Sigma Stainaway!

impressie
Sigma
Stainaway Matt

over
Sigma

blog
Reken af met water-,
roet- en nicotinevlekken!

advies
Doorslaan van vlekken
op muur of plafond

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

VERF BLOGS

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP