HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Lees je de laatste tijd veel over het gemak van elektrische raambekleding? Dan is het goed om te weten dat de mooie dib-systemen nu ook draadloos bediend kunnen worden. Volledig plug & play. Dus nooit meer handmatig elke ochtend of avond de jaloezieën in het hele huis op de juiste stand te draaien!

Het luxe merk dib komt met draadloze raambediening op afstand. Goed nieuws, want dib houten jaloezieën bedienen met een draadloos systeem zonder bekabeling is het summum van gebruiksgemak. De accu is namelijk weggewerkt in de bak!

Gemakkelijk en draadloos op afstand je raambekleding bedienen kan met een app (Brel) of met afstandsbediening (15 kanalen). Je kunt de lamellen van de jaloezieën op afstand kantelen (openen en sluiten) naar behoefte. Geheel draadloos zonder bekabeling dus. Opladen gaat eenvoudig via een magneetplug. 

Het systeem werkt via een hub - en is dus met wifi of 4g vanuit de hele wereld te bedienen. Wel zo fijn als je op vakantie bent. Maar vooraf een schema instellen kan natuurlijk ook, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Meerdere scenario’s instellen voor delen in huis is sowieso geen enkel probleem (van vakantie- tot ochtend- en avond stand). Je kunt alle producten tegelijk bedienen (tot wel vijftien op één afstandsbediening!). 

Bijkomend voordeel (iets waar men minder vaak over nadenkt) is dat wanneer alle lamellen van de jaloezieën in huis aan één kant op precies dezelfde stand geopend zijn, dat meteen een fraai aangezicht creëert. Handmatig ‘zoeken naar de juiste stand’ behoort tot het verleden. Met elektrische raambediening kan dit in een handomdraai.

De elektrische dib jaloezieën zijn zowel leverbaar in ladderkoord als ladderband . Ze zijn leverbaar in een minimale breedte van 66 cm., en een maximale breedte van 360 cm voor hout en 295 cm voor Bamboe. (Houd maximaal 6m2 aan als oppervlak!)
 

Inspiratie
Schuin zolderraam?
Geen probleem!

Impressie
Ontdek de dib
elektrische jaloezieën

Meer over
Go smart met Decokay

over
dib Zonwering

Advies
Wat is het verschil tussen
luxaflex en (houten)
jaloezieën?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP