Vliesbehang, snel en makkelijk

Ontdek het gemak van vliesbehang

Ontdek het gemak van vliesbehang bij Decokay

Bij Decokay ontdek je het gemak van vliesbehang. Onze winkels zijn dé plek waar je terecht kunt voor de inrichting en styling van jouw interieur. Kom langs en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment. Maak een afspraak voor advies op maat of bekijk ons vliesbehang online.

Verras met moeiteloos behangen dankzij vliesbehang

Vliesbehang, ook wel bekend als 'snelbehang', is een behangsoort die het behangen makkelijker maakt dan ooit tevoren. Het kan direct op de muur worden geplakt, zonder inweektijd. Hierdoor is een plaktafel eigenlijk overbodig. Daarnaast krimpt vliesbehang nauwelijks na het aanbrengen, waardoor er minder naden zichtbaar zijn. Ook is het veel minder scheurgevoelig dan andere behangsoorten. Bij Decokay helpen we graag bij het maken van de juiste behangkeuze en geven we advies op maat.

Merken

Decokay: jouw expert in vliesbehang, kom langs voor advies!

Ontdek het gemak van vliesbehang bij Decokay. Vliesbehang, ook wel bekend als 'snelbehang', maakt het behangen makkelijker dan ooit tevoren. Het kan direct op de muur worden geplakt, zonder inweektijd. Hierdoor is een plaktafel eigenlijk overbodig. Daarnaast krimpt vliesbehang nauwelijks na het aanbrengen, waardoor er minder naden zichtbaar zijn. Ook is het veel minder scheurgevoelig dan andere behangsoorten. Bij Decokay helpen we graag bij het maken van de juiste behangkeuze en geven we advies op maat. Kom langs in onze winkel voor inspiratie en advies, of maak een afspraak voor advies op maat.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.