STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Wie een nieuwbouwhuis heeft, of wel eens in een galmende vergaderruimte op kantoor heeft gezeten, weet dat de holle klank van een lege ruimte afdoet aan de ambiance. In jouw woning wil je dat dus zeker niet.

A House of Happiness - akoestische gordijnen Unplugged
Hoe dikker je gordijnen, hoe beter de geluidsisolatie. Dat betekent dat wanneer je kiest voor een dubbele plooi, je al wat winst hebt op akoestisch vlak. Hetzelfde geldt voor gevoerde gordijnen. Ook gordijnen tot op de grond geven méér geluidsdemping.

Maar waarom dan ook niet gewoon meteen gaan voor een gordijnstof die geluiden dempt? A House of Happiness komt met een collectie akoestische, geluiddempende gordijnen die geluidstrillingen absorbeert.
Woon je aan een drukke straat? Heb je vaker last van tuingeluiden van de buren? Of wil je gewoon ongestoord kunnen thuiswerken zonder dat je de kinderstemmen overal hoort? Dan helpen deze gordijnen om rust te creëren in een bepaalde ruimte in huis. Ook voor fervente beoefenaars (en luisteraars) van muziek biedt deze collectie uitkomst.

Het zijn voornamelijk de overgordijnen die deze eigenschap hebben, want zoals gezegd; hoe dikker (hoe meer stof) hoe beter de demping. Je herkent de collectie aan het akoestisch label. Maar mocht je binnen het ruime aanbod toch niet slagen, dan is er ook een akoestische voering waarmee je je favoriete gordijnen kunt laten voeren.

Je wordt gewoon blij van de gordijnen van A House of Happiness, helemaal als je weet dat ze met de grootst mogelijke aandacht en zorg voor het milieu geproduceerd zijn. Kortom, gordijnen die goed zijn voor je (gemoeds)rust.

Ontdek
Cirtain een gewetensvrij
gordijn van
‘A House of
Happiness’

Impressie
Akoestische gordijnen
van AHOH

Inspiratie
Wuivende en golvende
gordijnen

Blog
Laat je verleiden
door gordijnen van
Cachet

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Inbetween als elegante room divider
    Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
  • Kies voor kleur met duettes en plissés
    Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
    Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP