STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Strakke gordijnen zoals de Sharp Wave zijn zeldzaam. Ze integreren drie belangrijke eigenschappen: charme, luxe en strak design. Maar vooral de tegengestelde aspecten ‘zacht en hard’ ontmoeten elkaar in deze unieke raambekleding.

Edgy - Sharp Wave gordijnen van Toppoint
Wie van verstilde luxe houdt, is in één klap verkocht bij het zien van de Sharp Wave gordijnen. Het zijn namelijk geen gewone gordijnen. Ze combineren de looks van verticale lamellen, met de uitstraling van gordijnen. Het mooiste: het zijn wél echte gordijnen, alleen met een uniek systeem, waardoor ze altijd strak in de ‘plooi’ vallen. 

De truc: de plooi is een harde vouw (die eigenlijk bestaat uit onzichtbare panelen).  Tussen deze vouwen ontstaat zo een minimale, ranke tussenruimte die helemaal in het ontwerp past. Opgevouwen toont hij mogelijk nog strakker. (Mooi in combinatie met verduisterende rolgordijnen!) Een geniaal concept dus dat - niet verwonderlijk - van Toppoint komt. Een leverancier die onbetreden paden durft te bewandelen op een manier die zelfs concurrenten inspireert. 

De stof is een zachte inbetween, wat een diffuse lichtfiltering geeft die sfeer in de kamer brengt. Om die reden is dit gordijn dan ook geliefd bij veel verschillende interieur lovers. Van basic- tot modern-, en van botanische- tot stedelijk design woonstijlen. 

Je kunt hem zo breed bestellen als je wil door de opbouw. De maximale hoogte is maar liefst 309 cm, wat betekent dat deze raamdecoratie perfect is voor hoge raampartijen. 

Hij is leverbaar in tien trendy kleuren, waaronder mosgroen, taupe, crème en koper. Bijpassend kies je zwart of wit afwerkingsband dat mooi wegvalt in de donkere of lichte stof. De bedieningsstang wordt geleverd in zwart, grijs of wit. 

Ontdek
No Limits van Toppoint
rekt grenzen op

Impressie
Sharp Wave gordijnen van Toppoint

meer over
gordijnen van
Toppoint

Inspiratie
Welke soorten gordijnen zijn er?

blog
De natuur in huis...
met gordijnen

Geen lamellen, wel strakke raambekleding?

Ontdek de geniale middenweg

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP