STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De Holland Haag Cosi Dream Colors collectie gordijnstoffen, is betoverend natuurlijk. Ondanks de natuurlijke uitstraling heeft deze collectie de voordelen van krachtig materiaal dat de tand des tijds doorstaat.

Holland Haag - Cosi Dream Colors
Cosi Dream Colors bestaat uit de sub collecties: Explore, Captain en de Vancouver & Ontario FR. Alledrie hebben een lengte die de drie meter benadert (2.95 - 3m). Dit maakt het verschil bij hoge ramen, en geeft ze dat chique effect.

Explore
Explore is een fleurige, kamerhoge weefstof (3m) van honderd procent polyester. Dat zie je niet, maar heeft veel voordelen ten opzichte van natuurlijke materialen. De stof is ook geschikt als vouwgordijn. Beschikbaar in 23 kleuren.

Captain
Captain is een zachte, kamerhoge inbetween (2.95m) met zichtbaar weefeffect. Door de opengewerkte structuur, en de oneven geweven draden, ontstaat een natuurlijke lichtinval. Perfecte inbetweens voor een mooie brede zoom. Door het gebruik van polyester behouden deze gordijnen hun vorm en kleur. Beschikbaar in 23 kleuren.

Vancouver & Ontario (FR)
Vancouver en Ontario FR (vlamvertragend) zijn kamerhoge blackout gordijnstoffen van 2.98m hoog. Deze gordijnstoffen vallen soepel, ondanks dat ze geen spatje licht door laten. Ze zijn namelijk bewerkt met een zogenaamde ‘3 pass coating’. Een nieuwe technologie die zorgt voor thermisch isolerende effecten. Ze hebben een natuurlijke look, maar zijn door het gebruik van polyester een lang leven beschoren. De stof is ook geschikt als vouwgordijn. Beschikbaar in 23 kleuren. 

Meer over
Cachet collectie van Holland Haag

Meer over
Gordijnstof van Catch: hip en betaalbaar

Impressie
Holland Haag Cosi collectie Dream Colors

Meer over
Holland Haag: exclusieve en moderne stoffen

meer over
Holland Haag
Catch collectie

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK KOM NAAR DE WINKEL

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP