1 november 2019

Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis

Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis

Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

Samen met mijn dochter een woonbeurs bezoeken, het leek me een goed idee voor een gezellig dagje uit. En gezellig was het zeker. Ik had me voorgenomen om alleen maar te kijken, de sfeer op te snuiven en verder niets. Gewoon genieten. En dat ging me heel aardig af. Alleen was ik niet voorbereid op het feit dat mijn dochter daar heel anders over dacht. Zij wilde maar wat graag aan de slag met haar slaapkamer. Ze ontpopte zich als ware interior designer, hopte van de ene stand naar de andere en zag het helemaal voor zich.

Eenmaal thuisgekomen, was haar moodboard dan ook snel klaar. Alles had ze in haar hoofd al ingericht, van de kleine zithoek bij het raam, tot een prachtig vloerkleed op de vinyl-vloer. Alleen wat er op de muur zou komen, dat wist ze nog niet. De witte, ietwat vergeelde muur was ze zat, en een lik verf zag ze niet zitten. Tijd voor een tripje naar Decokay, om haar moodboard verder tot leven te brengen. 

Dat mijn jongedame een prima smaak heeft, had ik allang gezien. Dus toen ze in de winkel compleet verliefd werd op het bijzondere fotobehang van A.S. Création Ethnic Collection, de Massai Orange, begreep ik direct wat haar zo aansprak. ‘Dit is het mam, dit vind ik te gek!’ En dat kan ik alleen maar beamen. De warme kleur oranje straalt dynamiek en tegelijkertijd rust uit, met een motief waar je naar kan blijven kijken. Je voelt je direct thuis bij dit behang. Stiekem ben ik een beetje jaloers: ook de andere behangen in deze collectie zouden het heel goed doen op mijn eigen muren in bijvoorbeeld de slaapkamer. 

Een paar weken later bewonderen we samen haar nieuw ingerichte slaapkamer. Terwijl ze een arm om me heen slaat vraagt ze: ‘Wat dacht je ervan mam, zullen we dit weekend een moodboard maken voor de huiskamer? Gewoon, voor de gezelligheid?’ Ik denk dat mijn nieuwbakken interieurontwerpster nu echt de smaak te pakken heeft. En gezellig, dat is het zeker!

 

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay