7 september 2019

Met één druk op de knop geregeld

Met één druk op de knop geregeld

Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

Wat een hitte! Ik ben de hele dag op pad geweest voor mijn werk en wil me nu installeren achter mijn computer in de werkkamer. Dat is een prettig ingericht kantoor op de bovenste verdieping van mijn woning. Helaas ben ik vergeten de gordijnen te sluiten deze ochtend en de zon heeft al die uren op de ramen gebrand. Het resultaat: een te warme ruimte.

Elk jaar gedurende de zomermaanden neem ik me voor hier iets aan te doen. Maar dan komt het er weer niet van. En nu is de maat vol. Er moet toch een raamdecoratie zijn die ik op afstand kan bedienen? Liefst programmeerbaar, zodat ik als ik onderweg ben niet hoef na te denken over wanneer de zon schijnt en wanneer de gordijnen open of dicht moeten zijn.

Bij Decokay helpen ze me uit de brand. De vriendelijke verkoper wijst me op het PowerView® systeem van de Duette® Shades en Plissé Shades van Luxaflex®. Met dit systeem kun je draadloos via een losse afstandsbediening of via een app op je smartphone of tablet je raamdecoratie bedienen. En programmeren! Ook tijdens vakanties is dit ideaal. Want door het op afstand te kunnen bedienen lijkt het net of je thuis bent en schrik je inbrekers af. 

Met de programmeerfunctie heb ik mijn nieuwe Duette® Shades nu zo ingesteld dat de gordijnen om 07:30 uur automatisch openen en om 12:00 uur, wanneer de zon erop staat, gaan ze weer dicht. Zo gemakkelijk kan het zijn. 

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay