21 februari 2019

Lente in huis… Quiet Clearing op de muur

Lente in huis… Quiet Clearing op de muur

Lentekriebels, de één heeft er meer last van dan de ander. Ik laat het lekker kriebelen: nieuwe kleuren, nieuwe geuren en andere interieurkeuzes. En dan kom ik al snel op een andere kleur op de muur… en helemaal tegen mijn gevoel in kies ik voor donkergroen!

Ben jij ook zo toe aan een andere kleur op de muur? Zodra ik het voorjaar voel, krijg ik letterlijk lentekriebels. Alles in huis mag weer anders. Maar ondanks dat ik de lente in m’n bol heb, heb ik een atypisch gevoel. Stiekem ben ik namelijk verliefd op ‘Quiet Clearing’; de Sigma trendkleur van 2019. En die is hartstikke… donkergroen!
 
Ik moet dus eigenlijk even ‘om’ in mijn hoofd, want vaak switch ik als het buiten weer lichter wordt juist naar lichtere kleuren. Maar deze diepgroene, levendige kleur past zo bij mij. En als ik dan tegelijkertijd het aardse en kalmerende effect tot mij laat doordringen, weet ik het eigenlijk zeker. Ik ga de kracht en harmonie in mijn interieur terugbrengen met dit prachtige groen.
 
Als liefhebber van een Scandinavische woonstijl heb ik veel licht hout in huis. Samen met Quiet Clearing geeft dat toch de neutrale uitstraling die ik graag thuis zie. In combinatie met wat lichtere kleuren en natuurlijke materialen, creëer ik zo volledig een andere sfeer. Maar wel met harmonie. Ik kies dan ook niet voor het schilderen van een lange muur in deze groene tint, maar ik heb een leuk nisje voor ogen. Om net even een kleine blikvanger van te maken en de natuur weer een beetje in huis te halen.
 
Maar hoe groot of hoe klein de muur ook is, ik werk wel het liefste met de goede producten. Daarom kies ik voor Sigma Perfect Matt. Deze ultramatte muurverf is ontzettend gebruiksvriendelijk, zelfs voor de minder ervaren klusser. Omdat de verf niet zo snel indroogt, zie je vrijwel geen aanzetstrepen of banen. Ideaal dus… Geen strepen, geen stress! En deze muurverf kan in alle kleuren worden gemengd, dus ook in Quiet Clearing. Ik verheug mij nu al op het eindresultaat.

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay