2 augustus 2019

Een huis waarin geleefd wordt!

Een huis waarin geleefd wordt!

Slijtplekken op je deuren door vette vingers? Binnenkozijnen die vergeeld zijn? Dat is allemaal verleden tijd met de Sikkens Rubbol BL Rezisto binnenlakken. Deze geurarme lakken op waterbasis breng je eenvoudig aan op al je binnenhoutwerk. Ook geschikt voor (voorbehandeld) kunststof en metaal. Welke kleur past het beste in jouw interieur?

Een huis is om in te leven, zei mijn moeder altijd. En ik ben het grondig met haar eens. Ik geniet met volle teugen van de verhalen en humor van mijn pubers en die van hun vrienden die de deur regelmatig platlopen. En omdat diezelfde deur het al zwaar te verduren heeft gehad van al dat leven in de brouwerij, werd het tijd om ‘m een een nieuwe lik verf te geven.

Begonnen als een kleine vlek naast de deurklink, zag ik de slijtplek zich de laatste tijd in rap tempo uitbreiden. Omdat we onlangs ook al een nieuw behang hadden uitgezocht, besloot ik op zoek te gaan naar een bijpassende kleur lak voor niet alleen de deur, maar ook voor de binnenkozijnen. Bij de Decokay wisten ze precies welke lak ik nodig had die niet alleen het schilderwerk zou laten ‘shinen’, maar ook optimaal zou beschermen tegen puberhanden, hondenpoten en smijtpartijen (het blijven pubers hè).

De Sikkens Rubbol BL Rezisto binnenlakken beschermen optimaal tegen huidvet en zijn enorm krasbestendig. De lakken zijn op waterbasis en vergelen nauwelijks. Het vooruitzicht dat deze lak daarnaast ook nog geurarm is, zorgde ervoor dat ik niet kon wachten om aan de slag te gaan. We gingen voor de zijdeglanslak Satin, in een zachte crèmekleur. En namen ook de bijbehorende primer mee voor een nóg beter resultaat. Daar zouden we dus lang plezier van hebben.

Nu, een paar weken later, is mijn woonkamer weer helemaal fris qua schilderwerk en behang, en genieten we nóg meer van de reuring van ons pubergezin: een thuis waarin geleefd wordt!

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay