10 september 2019

Trots als een pauw op mijn nieuwe behang

Trots als een pauw op mijn nieuwe behang

Behang kan zo veelzijdig zijn. Een textiel look of gevlochten uiterlijk met prachtig gouden glans, een subtiel getekende pauwenveer of geraffineerd bloemenpatroon in diepe blauwe, okergele of zilveren tinten. Versier je complete wand of creëer juist verrassende panelen; doe eens gek en ga je te buiten met behang.

Deze zomervakantie liep ik door een landgoed in West-Duitsland waar ik omringd werd door pauwen. Deze exotische vogels verwonderen mij altijd weer met hun mysterieuze uiterlijk. Blij verrast vond ik een pauwenveer op de grond en nam deze voorzichtig mee naar huis. Daar staat die veer nu te pronken in een vaasje en inspireerde me bovendien tot het zoeken naar een behang met elegante pauwen in diepe kleuren. Want naar zoveel verfijnde elegantie kan ik de hele dag wel kijken.

De nieuwe collectie van AS Création Absolutely Chic, voldoet helemaal aan mijn wens. Behalve prachtig pauw behang, dat ik natuurlijk direct heb aangeschaft, heeft deze collectie nog meer moois. Van geometrische patronen en bloemenmotieven in art-decostijl tot fijn getekende pauwenveren en kroko- of gevlochten dessins. Van uitgesproken, zoals mijn dominant aanwezige hoendervogels, tot subtiel. En dat alles in een uitgebreid kleurenpalet van okergeel, blauw, turkoois, bruin, taupe, grijs, zilver, wit, crème, zwart, goud, oranje, rood en paars. 

Dit is inderdaad absoluut chic! En dat komt vooral door de metallics en matglanseffecten die aan de wandbekleding zijn toegevoegd. Hierdoor krijgt deze behangcollectie een exclusieve en chique uitstraling. Bij mij prijken de pauwen nu trots op de muur achter mijn luie leesstoel; het is slechts een stuk van twee meter breed, maar het geeft een geweldig effect en lijkt wel een levend schilderij. Vind je dat toch te groot? De collectie bevat ook patroonbehang van een meter breed en twee meter zestig hoog, waarmee je een kleiner maar soortgelijk paneel creëert. 

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay