29 april 2019

Behang om je thuis bij te voelen

Behang om je thuis bij te voelen

Zoek je kleurrijk fotobehang waarmee je je muren transformeert in ware blikvangers? In de collectie Colorful Floral & Retro van Behangexpresse is elk behang een kunstwerk op zich. Of het nu gaat om een levensgroot schilderij van prachtige bloemen of een eigentijds retro-motief dat ruimtelijkheid biedt in elk interieur. Welk behang kies jij?

Ken je dat gevoel? Dat je ineens denkt: het is tijd voor iets anders? Ik had dat onlangs met de crèmekleurige muur in mijn woonkamer. Toen ik vervolgens de collectie fotobehang van Colorful Florals & Retro van Behangexpresse ontdekte, wist ik direct: dit schitterende behang past perfect in mijn interieur.
 
Wat een keuze biedt deze collectie: kleurrijke, figuratieve bloemen waardoor je je in een bloementuin in Zuid-Frankrijk waant. Botanische bomen en bladeren, levensechte orchideeën en rozen bieden een schouwspel waar je je ogen niet van af kunt houden. Het bijzondere aan de Florals collectie is dat het behang een soort posters zijn van 200 centimeter breed bij 280 centimeter hoog. Je kunt er dus voor kiezen om een klein muurtje met deze ‘poster’ te behangen of je laat op een grotere muur de afbeelding twee keer terugkomen. Het is alsof je je muur versiert met een levensgroot schilderij. Elk behang is een kunstwerk op zich.
 
De Retro-motieven in deze collectie zijn door de moderne kleuren eigentijds met een knipoog naar de jaren ‘60 en ‘70. De terugkerende motieven in verschillende afmetingen bieden een ruimtelijk effect en vormen zo ware blikvangers.
 
De collectie is gemaakt van stevig vliesbehang en is zelfs voor iemand zoals ik, die niet met het ‘behang-gen’ is gezegend, in een handomdraai strak op de muur aan te brengen. En het is makkelijk afneembaar met een vochtige doek: niet onbelangrijk in een druk gezin met een hond en opgroeiende kinderen.
 
Ik koos voor het Floral fotobehang Meadow Love Blue, waar oudroze en paarse bloemen een mooi contrast vormen met de donkerblauwe achtergrond. De kleuren toveren mijn crèmekleurige muur om in een heuse eyecatcher. Het daglicht speelt met de kleuren en in de avond biedt het een gezellige plek om lekker weg te duiken in een boek. Een behang waarbij ik me helemaal thuis voel.

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay