11 oktober 2019

Vtwonen & design beurs: van aards kleurenpalet tot bonte pracht

Vtwonen & design beurs: van aards kleurenpalet tot bonte pracht

Jaarlijks laat de vtwonen & designbeurs zien wat hip en happening is op interieurgebied. Zo is puur en aards de trend, met natuurlijke materialen, waarbij één kleur in ton sur ton wordt doorgevoerd in het gehele interieur! Anderzijds zien we tevens contrasterende kleuren en prints, met een knipoog naar de jaren 80. 

Oktober is de woonmaand bij uitstek. Zo brengt de vtwonen & design beurs alles wat 2020 te bieden heeft op het gebied van interieurtrends. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

Allereerst waren er dit jaar drie vtwonen ‘huizen’ ingericht. Voor mij sprong het Green House er het meeste uit: diverse diepgroene tinten gemixt met zwart. Wauw, dat is chique, warm en rustgevend tegelijkertijd. De andere huizen bestonden uit aardse en basis kleuren. Opvallend waren de droogboeketten, grassen en pluimen, die zowel hangend als staand de woonruimtes sieren. In het verlengde van dat natuurlijk pure en aardse zijn de Dark en Black Oak keukens een ware blikvanger. Stijlvol met paneeldeuren, marmeren spatrand en sublieme tekening van hout. 

Voor iets meer lef in je interieur moest je bij de stand van Eigen Huis & Interieur zijn. De bonte kleurenmix spatte er vanaf en in combinatie met behangetjes en vloeren in geometrisch patroon deed het me denken aan de jaren 80 Memphis stijl, maar dan in een nieuw jasje. 

Natuurlijk was Flexa aanwezig en kon je de kleur van 2020, Tranquil Dawn, in het echt bewonderen. Toch altijd anders dan van een scherm. Wat mij betreft een fijne basistint waarmee je naar hartenlust kunt combineren. 
Behang is en blijft een bestseller. Ik heb aparte, kleurrijke, maar ook prachtig sobere prints gezien. Bijvoorbeeld van Arte, Studio Onszelf en De Behangfabriek. Wat woonaccessoires betreft was de stand van Groen+Akker met merken als Raawii, uauProject en Hay een lust voor het oog.

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay